«Аграрний Олімп»: церемонія нагородження

23 листопада 2016 року

22 листопада в Києві проходило нагородження лідерів аграрної галузі – «Аграрний Олімп», приурочену до Дня працівника сільського господарства. «Аграрний Олімп» збирає 200 власників та керівників провідних аграрних підприємств, а також більше 100 членів галузевих асоціацій та громадських об’єднань, представників міжнародних організацій, світових аграрних компаній, іноземних посольств, високопосадовців та громадських діячів. Серед них представники Світового банку, Європейського банку реконструкції та розвитку, Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO), посольств Франції, Німеччини, Китаю, Нідерландів, Туреччини та інших міжнародних партнерів України.

Захід, організований Всеукраїнською Аграрною Радою за участі Міністерства аграрної політики та продовольства України, і присвячений підведенню підсумків року та нагородженню аграрних компаній, відбувся в концерт-холі FREEDOM. На заході були присутні проректор з навчальної і виховної роботи Національного університету біоресурсів і природокористування України, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша Сергій Миколайович і д.е.н., професор кафедри біржової діяльності Резнік Надія Петрівна.

Відкрив церемонію міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий: «Я хочу побажати вам стабільності – політичної та макроекономічної. Щоб інвестиції дійшли на ваші баланси та ви побачили їх в себе на папері. Я не думаю, що багато нових компаній зайде, тому на ринку працюватимуть ті, хто зараз працює. Вони успішні, вони й є джерелом інвестицій в сектор. В цьому році ми досягли неймовірних результатів в зборі зернових та технічних культур. Найбільший фактор – це ваша праця». Міністр побажав всім стабільності, не тільки політичної, а також макроекономічної.


        200 найбільш успішних аграрних підприємств України боролися за 36 нагород Премії «За внесок в розвиток аграрної галузі України» і спеціальні нагороди від Мінагрополітики. Вручали нагороди Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий, голова ВАР та НАЦУ «Укрцукор» Андрій Дикун.
      Також, спеціальні нагороди від Міністерства аграрної політики та продовольства України за лояльність та підтримку представників агропромислового сектору вручав заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин Олександр Бакуменкопредставникам комерційних компаній.

Резнік Надія Петрівна
доктор економічних наук, професор

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook