Шлях до успішної кар’єри прокладено через знання фахової англійської мови: міжнародний науково-методичний семінар «Career Paths series – the shortest path to your career» на гуманітарно-педагогічному факультеті

24 листопада 2016 року

     На гуманітарно-педагогічному факультеті вже традицією стає налагодження плідної співпраці із міжнародними установами та представництвами іноземних організацій в Україні. Цього разу 23 листопада 2016 року за ініціативи кафедр англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей і англійської філології на гуманітарно-педагогічному факультеті організовано і вперше в стінах університету проведено методистом-консультантом представництва Express Publishing в Україні Оленою Хорош науково-методичний семінар «Career Paths series – the shortest path to your career», в якому взяло участь понад 60 учасників.

     Під час семінару пані Олена ознайомила слухачів із серією підручників «Англійська мова для професійного спілкування», здивувавши великою кількістю розробок британськими авторами для найвибагливіших і найсучасніших професій.

     Методистом була проведена вікторина на знання змісту цих посібників, що поступово перейшла в захоплюючу розповідь про перевтілення паперових видань у електронні версії, що є дуже актуальні нині для сучасного студента в час інформаційних технологій. Електронні підручники містять величезні можливості: від правильної вимови слова, до відеороликів за заданою тематикою і, що не менш важливо, ведуть статистику Ваших досягнень. Оленою було запропоновано декілька видів завдань із електронної версії підручника, з якими викладачі й студенти успішно справилися із захопленням і ентузіазмом.
     Тож нове покоління обирає нові форми й способи навчання. А ми, викладачі ХХІ століття, опановуємо нові методики, нові технології й шукаємо нові підходи. 

     

     Співпраця з представництвом Express Publishing в Україні кафедр англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей і англійської філології розпочата. Сподіваємося, що досвідчені методисти представництва в Києві й колектив професійних авторів Career Paths Series ще неодноразово захоплять нас своїми новинками, розробками й секретами найновітніших технологій вивчення англійської мови професійного спрямування.

     По закінченню семінару усі учасники отримали сертифікати.

Оксана Іванова,
завідувач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook