НУБіП прийматиме змагання на Кубок Міністерства аграрної політики України з волейболу серед студентів аграрних ВНЗ: приходьте вболівати за наших

14 листопада 2016 року

     15–17 листопада 2016 року на базі НУБіП пройдуть змагання з волейболу серед студентів аграрних вишів. Чотири найкращі за їхніми результатами чоловічі та жіночі команди будуть боротися за Кубок Міністерства аграрної політики України

     Цього року, крім наших волейболістів, за Кубок аграрних вишів боротимуться представниці Миколаївського національного аграрного університету (переможці Чемпіонату серед студентів аграрних ВНЗ у 2016 році), Сумського національного аграрного університету та ще однієї команди, яка має пряме відношення до НУБіП – Ніжинського агротехнічного інституту. У чоловіків конкуренцію нашим хлопцям складуть спортсмени Подільського аграрно-технічного університету, Іллінецького державного аграрного коледжу та, знову ж таки, Ніжинського агротехнічного інституту.

     Нагадаємо, минулого року на цих змаганнях обидві збірні НУБіП здобули срібло. Чоловіки поступились лише господарям змагань – Вінницькому національному аграрному університету, перемогу яким допомагали здобувати рідні стіни та шалена підтримка вболівальників. І те, що цьогоріч саме наш університет приймає чемпіонат – обнадіює. Тим більше, що саме наша чоловіча збірна наразі є номінальним лідером (по причині неявки команди ВНАУ).

     Змагання ж на Кубок Міністерства аграрної політики відбуваються раз на два роки (почергово із чемпіонатом), і не можу не згадати, що два останні розіграші (а це уже чотири роки поспіль) володарями кубку серед чоловічих команд є збірна НУБіП.

     Суперники будуть непрості, а отже і підтримка нашим командам потрібна неабияка. Адже не одна перемога здобувалась завдяки вболівальникам, тож давайте докладемо зусиль з обох сторін, щоби кубок залишився вдома – у стінах НУБіП. 

Изображение

Приходьте вболівати за наших!

Дмитро Магльований,
тренер збірної НУБіП з волейболу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook