Презентація навчальної програми "Бізнес та інтеллектуальна власність"

17 жовтня 2016 року
НУБіП України

 

11 жовтня 2016 року для слухачів магістратури спеціальності «Управління інноваційної діяльності» та «Дорадництво» 1 та 2 року навчання відбулась презентація навчального курсу «Бізнес та інтелектуальна власність».
Навчальний курс «Бізнес і інтелектуальна власність» є покрокове керівництво впровадженням в промисловий (комерційний) обіг успішних інновацій (об'єктів інтелектуальної власності) з метою отримання прибутку від їх роботи.
Даний курс презентували: к.ю.н. Наталя Рязанова - інструктор з інтелектуальної власності (юридичний блок), керуючий партнер патентно-юридичної "Компанії "СІОН", патентний повірений України (реєстраційний №484), член Громадської ради при Державній службі інтелектуальної власності України та к.е.н. Ірина Міщенко - інструктор з оцінки інтелектуальної власності, професійний оцінювач прав на об'єкти інтелектуальної власності, директор ТОВ «Науково-дослідний центр «Ваш експерт»».
Основне завдання курсу - отримання знань за оцінкою критеріїв успішності інновації, ринкової вартості інновації, розширення знань у сфері охорони, управління та захисту інтелектуальної власності, виявлення потенційно успішних інноваційних розробок і їх авторів.
Однією з найголовніших складових курсу є методика критеріїв «оцінки успішності інновації та подальшого формування інтелектуального портфеля, розроблена на підставі досвіду практичної діяльності патентно-юридичної компанії «SION» в Україні, а також успішних впроваджень об'єктів інтелектуальної власності на підприємствах в США, Канаді, Великобританії.
Даний курс передбачений в двох форматах навчання:
- Дистанційний, з отриманням міжнародного диплома МВА «Business and intellectual property»;
- Модульний, з отриманням сертифікату (диплома) українського зразка про підвищення кваліфікації.
Незалежно від вибору форми навчання, за фактом проходження курсу, студент готує дипломний проект, який надалі буде покроковою інструкцією впровадження в промисловий (комерційний) обіг інноваційного продукту. Захист проекту проводиться комісією складу тьютеров навчального курсу, які також є і особистими тьютерамі студентів в процесі підготовки дипломної роботи.
 
 
 
 
 
 
Викладачами курсу є практикуючі фахівці в сфері охорони та захисту інтелектуальної власності, оцінки (економіки) об'єктів інтелектуальної власності, менеджменту інтелектуальної власності.

 

Також, в процесі навчання передбачені проведення майстер класів з бізнес-тренерами - лідерами українського та зарубіжного ринку інновацій, МВА.
 
Б. Вишнівська
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook