Відновлювальні роботи на третьому корпусі: будівельники працюють на повну силу!

20 вересня 2016 року

     20 вересня 2016 року ректор університету Станіслав Ніколаєнко провів традиційну щотижневу нараду, присвячену ходу відновлювальних робіт у 3-му корпусі.

 

     Керівники служб і будівельники доповіли очільнику університету про виконання доручень та дотримання плану робіт. На сьогодні у корпусі на внутрішніх роботах працюють 36-42 будівельників. І встигли вони зробити чимало: приступили до облаштування актового залу (зараз тут активно працює дизайнер), зроблено вентиляційну систему, говорить директор фірми-підрядника ТОВ «І.Б.К. Девелопмент» Віталій Жуківський. У підвалі практично всі кімнати обшиті гіпсокартоном, зроблено заміри всіх дверей, які підлягають заміні, і до кінця жовтня вони повинні бути готові.

     Серед першочергових завдань підрядники називають збільшення числа будівельників, але загалом на питання термінів виконання робіт дивляться оптимістично.

     Крім цього, зараз у корпусі встановлюють пожежну сигналізацію, узгоджено встановлення системи охорони і сигналізації. Енергетики ж займаються питаннями фасадного освітлення і сцени. По останній уточнюється черговість робіт зі встановлення софітів. Станіслав Ніколаєнко дав доручення вирішити їх у найближчі дні.

     

     Що ж до зовнішніх робіт, зокрема утеплення фасаду корпусу, то виконроб Олексій Шекера відзвітував: для прискорення робіт встановлено 700 метрів будівельних риштувань і працює ще одна бригада. Це роботи, які дуже залежать від погодних умов, тому будівельники роблять усе, аби охопити весь фасад і встигнути до початку холодів і дощів.

     Серед проблем, які заважають не лише відновлювальним роботам на третьому копусі, а й взагалі повноцінному життю університету ректор назвав перекриття виїзду на Голосіївський проспект. Тому проректору з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерію Іщенку дано доручення підготувати листа на ім’я міського голови для вирішення цієї ситуації.

Ірина Білоус
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook