У центрі уваги ректорату – якість підготовки магістрів

19 вересня 2016 року

     19 вересня відбулося традиційне засідання ректорату. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін вкотре зупинився на питаннях енергозбереження, ефективності господарської діяльності, виконавській дисципліні та плануванні роботи на поточний тиждень.

   Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша коротко проінформував про участь у засіданні Ради з питань аграрної освіти при МОН, яке відбулося минулого тижня. На ньому йшлося про результати вступної кампанії до університетів, зокрема про проблеми, з якими зіткнулися виші аграрного профілю. Члени ради внесли відповідні пропозиції до правил прийому на 2017 рік, які будуть узагальнені і подані на розгляд до Міністерства освіти і науки. Також Сергій Миколайович розповів про відвідини Львівського національного аграрного університету, який відзначив своє 160-річчя з дня заснування. 

     Проректор Сергій Кваша озвучив два напрямки роботи, на яких концентруватиметься діяльність навчального відділу та відповідних служб проректора – це якість підготовки магістрів та практична підготовка студентів, створення науково-навчальних центрів на базі провідних господарств України.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук акцентував увагу на наборі іноземних студентів, розширенні мережі навчальних закладів, з якими укладаються угоди про видачу подвійних дипломів. Триває робота над проектом бюджету університету на наступний рік.

     

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про готовність душових кімнат у гуртожитку №5. На порядку денному роботи його служб – встановлення та повірка лічильників на воду та тепло. На особливому контролі проректора – відновлювальні роботи у корпусі №3. Приємною новиною стало замовлення 120 новеньких ліжок для гуртожитків. Вже сьогодні завезені металеві каркаси і меблевий цех розпочав роботу з їх комплектації. Як повідомив директор студмістечка Сергій Стецюк, заміна ліжок відбуватиметься за затвердженим графіком – першими замінятимуть вкрай зношені. Цей процес матиме системний характер і не обмежиться лише однією партією.

     

     Про роботу підрозділів та завдання на наступний тиждень доповіли їх керівники, а перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився за дорученнях. Валерію Іщенку доручено активізувати роботу з установлення теплопунктів у навчальних корпусах № 6, 11, 12, розробити інформаційну довідку про необхідність заощадження енергоресурсів. Сергію Кваші – посилити контроль за санітарно-епідеміологічною ситуацією, проводити системні перевірки дотримання дисципліни та відвідуваності занять викладачами і студентами, активізувати роботу підготовчого відділення. Вченому секретарю Оксані Барановській – уточнити проекти порядків денних на засідання ректорату та вченої ради, які відбудуться відповідно 27 та 28 вересня.

     На ректораті розглядалися також й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook