Кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК

Культурно-виховна робота

      Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК за сприяння декана факультету Баль-Прилипко Лариси Вацлавівни і разом із співробітниками кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Сухенком В.Ю. та Василівим В.П відвідуютьнайбільші представницькі в Україні виставкові заходи в сфері обладнання та технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», «UPAKOVKA» та багато інших заходів які влаштовуються для майбутніх фахівців в галузі харчування та переробки продукції.

       Харчова і переробна промисловість є найбільш динамічною серед галузей економіки України.Високий потенціал вітчизняного агропромислового комплексу та гострий дефіцит продовольства на планеті створюють умови для того, щоб харчова індустрія України стала провідним постачальником харчових продуктів.
Зважаючи на це, вітчизняні підприємства постійно працюють над розширенням асортименту продукції і впровадженням міжнародних стандартів якості. Досягти цього можливо лише за умови постійної модернізації обладнання, застосування новітніх технологій, використання нових видів сировини та сучасних способів її перероблення.
      Слід зазначити, що вищезгадані відвідування студентами заходи дають можливість для проведення конструктивного і плідного для студентів діалогу, даючи змогу розглянути сучасне обладнання і упаковку для харчової та переробної промисловості, що в свою чергу позитивно впливає на подальше професійне зростання студентів, покращення курсового та дипломного проектування і розвитку світогляду в цілому. Приємно зустрічати на таких заходах випускників нашого факультету, які для професійного зростання читко розуміють важливість відвідування таких глобальних виставок для свого професійного зростання та зав’язування нових зв’язків.
       У зазначених виставках свою продукцію представлять дуже багато країн зі всього світу.
В цих заходах беруть участь провідні компанії з Австрії, Білорусії, Бельгії, Індії, Італії, Китаю, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Росії, Словаччини, Сполучених Штатів Америки, України, Франції, Швейцарії, що є підтвердженням високого авторитету зазначених виставок та їх позитивного впливу для отримання студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК практичних знань у галузі харчових технологій та переробки сільськогосподарської продукції. 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook