Кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК

Адреса: 03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 12, навчальний корпус № 11, кімн. 313.

Тел.: (044) 527-80-86

Електронна пошта: [email protected]

Завідувач кафедри (в.о.):
Василів Володимир Павлович

кандидат технічних наук, доцент

 

 

     Кафедра процесів  і обладнання переробки продукції АПК є основним навчально-науковим підрозділом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, якя забезпечує:

- проведення всіх видів навчальної, науково-методичної, наукової, культурно-виховної робіт у процесі підготовки фахівців освітніх ступенів „Бакалавр” за спеціальностями 181 „Харчові технології”, 208 „Агроінженерія”, 162 „Біотехнології та біоінженерія”, та „Магістр” за спеціальностями 181 „Харчові технології”, 152 „Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка”;

- впровадження результатів науково-технічного прогресу у виробництво;

- підготовку наукових кадрів через аспірантуру і докторантуру;

- підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників і фахівців аграрної галузі виробництва;

- проведення виховної роботи з студентами і слухачами Університету;

- здійснення інших видів діяльності (профорієнтаційної, господарської, комерційної, міжнародної та ін.) відповідно до Статуту Університету.  

 ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЯ КАФЕДРИ 

.

 

Колектив кафедри в 2018 році (зліва направо):

1 ряд – майстер виробничого навчання Н.М. Пчелінова, зав. кафедри, професор Ю.Г. Сухенко, доцент М.М. Жеплінська, майстер виробничого навчання В.А. Царенко;

 2 ряд – доцент М.М. Муштрук, завідувач лабораторій М.М. Гудзенко, старший викладач З.А. Бурова, доцент В.В. Сарана, майстер виробничого навчання Л.І. Ільякова, доцент В.П. Василів, професор І.П. Паламарчук.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook