Робочі програми навчальних дисциплін та силабуси за 2023-2024 н.р.

  

Навчальні дисципліни
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна
Силабус
Електронний навчальний курс
Робоча програма з дисципліни
 
Технологічне обладнання галузі
(частина 1)
 
181 «Харчові технології» 
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
 
 

 

 
Технологічне обладнання галузі
(частина 2)
 
 
 
 
 
Технологічне обладнання галузі (стн)
(частина 1)
 
181 «Харчові технології» 
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
 
 
стн
 
стн
 
стн
 
Технологічне обладнання галузі  (стн)
(частина 2)
 
стн
 
стн
 
 
стн
Процеси і апарати біотехнологічних виробництв
 
162 «Біотехнології та біоінженерія»
ОП «Біотехнології та біоінженерія»
ОС "Бакалавр"
 
 
 
 
 
Проектування підприємств рибопереробної галузі
 
181 «Харчові технології» 
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
 
 
 
 
 
Проектування підприємств м’ясопереробної галузі»
 
181 «Харчові технології» 
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
 
 
 
 
Проектування підприємств з основами САПР
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
 
 
ст
 
ст
 
ст
 
Прикладна механіка
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
 
 
 
 
Прикладна механіка  
 
181 «Харчові технології»
181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
 
 
 
 
 
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
 
 
 
 
 
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
 
 
 
 
 
Основи промислового будівництва у закладах ресторанного господарства
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
 
 
 
 
 
Основи проектування
 
 
162 «Біотехнології та біоінженерія»
ОП «Біотехнології та біоінженерія»
ОС "Бакалавр"
 
 
 
 
 
Оптимізація виробничих процесів
 
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» 
ОС Магістр"
 
 
Оптимізація виробничих процесів
 
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
ОС Магістр"
 
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі
 
181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
 
 
Основи промислового будівництва у рибопереробній галузі
 
181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
 
 
Основи промислового будівництва
 
181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
 
Надійність обладнання галузі
 181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр”
 
Надійність обладнання галузі
 181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
 
Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції
 208 «Агроінженерія» 
ОС “Бакалавр”
 
Інформатика та інформаційні технології (ГЗ)
 229 «Громадське здоров’я»
ОС “Бакалавр”
 
Інформаційні технології в сфері громадського здоров’я
 229 «Громадське здоров’я»
ОС “Бакалавр”
 
Інформатика та інформаційні технології
 181 «Харчові технології» 
ОС "Бакалавр"
 
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі
 181 «Харчові технології»
 ОС "Бакалавр"
 
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі
 181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
 
Інформаційні технології та математичне  моделювання систем управління якістю
 152 «Метрологія та інформаційно – вимірювальна техніка» 
ОС “Магістр”
 
Експлуатація технологічного обладнання
 181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»
ОС “Магістр”
 
Експлуатація технологічного обладнання
 181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
ОС “Магістр”
 
 
 
 
Процеси і апарати харчових виробництв
 015 «Професійна освіта» 
ОС “Бакалавр”
 
 
 
 
Процеси і апарати харчових виробництв
 181 «Харчові технології» 
ОС "Бакалавр"
 
 
 
 
Процеси і апарати харчових виробництв
 181 «Харчові технології»
ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання
 
 
 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook