Робочі програми навчальних дисциплін та силабуси за 2023-2024 н.р.
Робочі програми навчальних дисциплін та силабуси за 2023-2024 н.р.
Навчальні дисципліни | Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна | Силабус | Електронний навчальний курс | Робоча програма з дисципліни |
Технологічне обладнання галузі (частина 1) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
| ||
Технологічне обладнання галузі (частина 2) | ||||
Технологічне обладнання галузі (стн) (частина 1) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | стн | стн | стн |
Технологічне обладнання галузі (стн) (частина 2) | стн | стн | стн | |
Процеси і апарати біотехнологічних виробництв | 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія» ОС "Бакалавр" | |||
Проектування підприємств рибопереробної галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Проектування підприємств м’ясопереробної галузі» | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Проектування підприємств з основами САПР | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | ст | ст | ст |
Прикладна механіка | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Прикладна механіка | 181 «Харчові технології» 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | |||
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Основи промислового будівництва у закладах ресторанного господарства | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Основи проектування | 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія» ОС "Бакалавр" | |||
Оптимізація виробничих процесів | 181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ОС Магістр" | |||
Оптимізація виробничих процесів | 181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» ОС Магістр" | |||
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Основи промислового будівництва у рибопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Основи промислового будівництва | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | |||
Надійність обладнання галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | |||
Надійність обладнання галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | |||
Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції | 208 «Агроінженерія» ОС “Бакалавр” | |||
Інформатика та інформаційні технології (ГЗ) | 229 «Громадське здоров’я» ОС “Бакалавр” | |||
Інформаційні технології в сфері громадського здоров’я | 229 «Громадське здоров’я» ОС “Бакалавр” | |||
Інформатика та інформаційні технології | 181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" | |||
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | 181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" | |||
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | |||
Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю | 152 «Метрологія та інформаційно – вимірювальна техніка» ОС “Магістр” | |||
Експлуатація технологічного обладнання | 181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ОС “Магістр” | |||
Експлуатація технологічного обладнання | 181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» ОС “Магістр” | |||
Процеси і апарати харчових виробництв | 015 «Професійна освіта» ОС “Бакалавр” | |||
Процеси і апарати харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" | |||
Процеси і апарати харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |