Адреса: 03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 12, навчальний корпус № 11, кімн. 313.
Тел.: (044) 527-80-86
Електронна пошта: [email protected]
Завідувач кафедри:
Василів Володимир Павлович
кандидат технічних наук, доцент
Алгоритм дій при сигналі "Повітряна тривога"
Нормативно-правові акти щодо запобігання, виявлення і припинення терористичної діяльності
Психологічні аспекти тероризму
- проведення всіх видів навчальної, методичної, наукової, культурно-виховної робіт у процесі підготовки фахівців освітніх ступенів „Бакалавр” за спеціальностями 181 „Харчові технології”, 229 "Громадське здоров'я", 208 „Агроінженерія”, 162 „Біотехнології та біоінженерія”, та „Магістр” за спеціальностями 181 „Харчові технології”, 152 „Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка”;
- впровадження результатів науково-технічного прогресу у виробництво;
- підготовку наукових кадрів через аспірантуру і докторантуру;
- підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників і фахівців аграрної галузі виробництва;
- проведення виховної роботи з студентами і слухачами Університету;
- здійснення інших видів діяльності (профорієнтаційної, господарської, комерційної, міжнародної та ін.) відповідно до Статуту Університету.
ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЯ КАФЕДРИ
доцент В.В. Сарана, доцент З.А. Бурова, доцент М.М. Муштрук, майстер виробничого навчання Н.М. Пчелінова, зав. кафедри В.П. Василів,
Новини
26 листопада 2024
НУБІП України, кафедра ПІОПП АПК
Виховна година зі студентами харчовиками: трагічні сторінки нашої історії
12 листопада 2024
ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»
В Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні рішення, актуальні проблеми та виклики у галузі харчових технологій»
4 листопада 2024
Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, м. Київ
WORLDFOOD 2024 – враження студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
24 жовтня 2024
м. Шпола Черкаської обл., завод із заморожування фруктів, ягід та овочів «Авуар»
Екскурс викладачів та аспірантів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на Черкащину: підвищення професійної майстерності на підприємстві «АВУАР» з ознайомленням географічного центру України
23 жовтня 2024
ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України
Інноваційне обладнання для обробки молочної сировини: гостьова лекція в Немішаївському фаховому коледжі НУБіП України
9 жовтня 2024
НУБІП України, кафедра ПІОПП АПК
Відкрита лекція - контроль якості викладацької роботи
1 жовтня 2024
Ірпінський фаховий коледж НУБіП України
Гостьва лекція викладачки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
19 вересня 2024
Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, м. Київ
СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК – УЧАСНИКИ МІЖНАРОДНОГО ЕКСПОФОРУМУ РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ТА КЛІНІНГУ
2 вересня 2024
НУБІП України
Магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК приступили до нового 2024/2025 навчального року
20 серпня 2024
НУБІП України
Довгоочікувана посвята першокурсників у студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
18 серпня 2024
НУБІП України, гуртожиток №9
Щасливе поселення в студентську домівку першокурсників факультету харчових технологій
17 серпня 2024
НУБІП України
Вчена рада факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК окреслила основні завдання колективу та схвалила план роботи на 2024-2025 навчальний рік
29 липня 2024
НУБІП України
Вадим Голубєв з Бобровиці впевнено обирає першим пріоритетом спеціальність «харчові технології»
24 липня 2024
НУБІП України
Ілля Пащенко обирає нову спеціальність «Громадське здоровʼя» першим пріоритетом
28 червня 2024
НУБІП України
Випускники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК отримали довгоочікувані дипломи
4 червня 2024
НУБІП України
Команда факультету харчових технологій взяла участь у традиційному шаховому турнірі до відзначення 126-річчя заснування університету
3 червня 2024
НУБІП України
Ярмарка професій на факультеті харчових технологій до 126 річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України
20 травня 2024
НУБІП України
Перемога студентської науки на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК
29 квітня 2024
НУБІП України
ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ-ХАРЧОВИКІВ З ПРОВІДНОЮ УКРАЇНСЬКОЮ ПИВОВАРНОЮ КОМПАНІІЄЮ AB INBEV
22 квітня 2024
НУБІП України
ДВА ДНІ ПЛІДНОЇ РОБОТИ ХII-ої МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «НАУКОВІ ЗДОБУТКИ У ВИРІШЕННІ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ І БЕЗПЕКИ ПРОДОВОЛЬСТВА»
19 квітня 2024
НУБІП України, кафедра ПІОПП АПК
РЕЗУЛЬТАТИ ПЛІДНОЇ РОБОТИ СЕКЦІЇ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК НА ХII МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «НАУКОВІ ЗДОБУТКИ У ВИРІШЕННІ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ І БЕЗПЕКИ ПРОДОВОЛЬСТВА»
18 квітня 2024
НУБІП України
НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ПОЧАЛА СВОЮ РОБОТУ ХІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
1 квітня 2024
Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, м. Київ
ЯСКРАВІ ВРАЖЕННЯ ВІД ВИСТАВКИ WORLDFOOD GASTRODAYS студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України
22 березня 2024
НУБІП України
«Навчання передусім!» – тверда позиція студентів на відкритій лекції доцента факультету харчових технологій та управління якості АПК
18 березня 2024
НУБІП України
Екологічність та економічність переробки залишків рослинної сировини на біопаливо – у фокусі уваги засідання наукового гуртка на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК
12 березня 2024
НУБІП України, кафедра ПІОПП АПК
Студенти спеціальності «Професійна освіта» відвідали Навчальну лабораторію процесів і обладнання переробки продукції АПК
5 березня 2024
Вінницьке територіальне відділення МАН України
Переможці конкурсу наукових робіт МАН мріють поступити у НУБіП України на факультет харчових технологій
26 лютого 2024
НУБІП України, кафедра ПІОПП АПК
Вібрації у харчових і переробних виробництвах – чергова тема засідання наукового гуртка для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
20 лютого 2024
НУБІП України, кафедра ПІОПП АПК
Студенти «занурились» у світ Рідин харчових виробництв на відкритій лекції професора факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
8 лютого 2024
НУБІП України
Активна участь в зимовій школі науково-педагогічних працівників факультету харчових технологій – запорука корисного підвищення кваліфікації
2 лютого 2024
НУБІП України
Кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК до весняного семестру готова!
23 січня 2024
ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»
Перший випуск фахівців освітньо-професійної програми «Харчові технології» в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України
16 січня 2024
НУБІП України
Вероніка Лось, студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: про переваги навчання у ISA Lille за програмою обміну ERASMUS+
28 грудня 2023
НУБІП України
Допомога Збройним Силам України від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
11 грудня 2023
НУБІП України, кафедра ПІОПП АПК
Гаряча сесійна пора на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК
20 листопада 2023
НУБіП України
ЯСКРАВИЙ ВІЗИТ В ГУРТОЖИТОК ДО СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
3 листопада 2023
Міжнародний Виставковий Центр, м. Київ
26-та міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WORLDFOOD UKRAINE очима студентів факультету ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
25 жовтня 2023
НУБіП України
Студенти факультету харчових технологій відновили кулінарний конкурс до "Дня харчовика"
24 жовтня 2023
НУБіП України
МОРЕ ПОЗИТИВНИХ ВРАЖЕНЬ ТА ЕМОЦІЙ ВІД ПЕРЕГЛЯДУ ШОУ CIRQUE DU SOLEIL У СТУДЕНТІВ-ХАРЧОВИКІВ
16 жовтня 2023
НУБіП України, 11 корпус
Талановита молодь факультету харчових технологій долучається до гуртка «Інноваційні технології в харчовій промисловості»
12 жовтня 2023
НУХТ м.Київ
ЧЕРГОВА СПОРТИВНА ПЕРЕМОГА ПРОФЕСОРА ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК
9 жовтня 2023
НУБіП України
ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА САРАНИ ВІКТОРА З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ»
4 жовтня 2023
НУБіП України
ЗНАЙОМСТВО СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК З ІННОВАЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ ДОСЛІДЖЕНЬ
30 вересня 2023
Вінницьке територіальне відділення Малої академії наук України
ВИСТУП НА ВІДКРИТТІ ВІННИЦЬКОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ
27 вересня 2023
НУБіП України
ВИКЛАДАЦЬКИЙ КОЛЕКТИВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК ПОПОВНИВСЯ ДИПЛОМОВАНИМ ДОЦЕНТОМ
22 вересня 2023
Немішаївський фаховий колледж НУБіП України
ПРОДУКТИВНИЙ ВІЗИТ ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ДО НЕМІШАЇВСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ
21 вересня 2023
Берестейський проспект, 40-Б, Виставковий центр “АККО Інтернешнл”
Новими знаннями обзавелися студенти і викладачі факультету харчових технологій на виставці «INPRODMASH$UPAKOVKA 2023»
23 серпня 2023
НУБіП України
ПЕРШІ КУРАТОРСЬКІ ГОДИНИ У НОВОМУ 2023/2024 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВІД НАСТАВНИКІВ КАФЕДРИ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК
15 серпня 2023
Посвята першокурсників у студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
3 липня 2023
НУБіП України
Практичне навчання студентів – запорука успішного фахівця харчової промисловості
3 липня 2023
НУБіП України
Випускники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК отримали довгоочікувані дипломи
30 травня 2023
НУБіП України
Робота студентів факультету харчових технологій в науковому гуртку "Процеси навколо нас": результати у виступах на Міжнародній науково-практичній конференції
26 травня 2023
НУБіП України
125 років НУБіП: Святкове засідання факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
4 травня 2023
НУБіП України
КУРАТОРСЬКА ГОДИНА ДЛЯ СТУДЕНТІВ ВІД ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ: СЛАВНОМУ НУБІП УКРАЇНИ 125 ЛІТ!
24 квітня 2023
НУХТ
Наукова перемога студента факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
3 квітня 2023
Київ, м. Лівобережна, Виставковий центр
Викладачі і студенти факультету харчових технологій на Міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine: отримані враження переповнюють
23 березня 2023
НУБіП України
Гостьова лекція для студентів Ірпінського фахового коледжу економіки і права від викладача факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
22 березня 2023
НУБіП України, 11 корпус, ауд. 102
ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ- ЯК СПОСІБ ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО РІВНЯ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ
17 лютого 2023
НУБіП України
Відбулась відкрита лекція доцента кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Гудзенка Максима Миколайовича
8 лютого 2023
НУБіП України
ПЕРША КУРАТОРСЬКА ГОДИНА У ВЕСНЯНОМУ СЕМЕСТРІ 2022/2023 Н.Р. ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВІД НАСТАВНИКІВ КАФЕДРИ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК
25 січня 2023
Полтавщина
Січневі профорієнтаційні заходи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
26 грудня 2022
НУБіП України
Підручник викладачів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – лауреат І премії конкурсу «Краще видання року»
12 листопада 2022
НУБіП України
Відкрита лекція професора кафедри кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Паламарчука Ігоря Павловича
19 жовтня 2022
НУБіП України
ЧЕРГОВІ СПОРТИВНІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
5 жовтня 2022
НУБіП України
СТУДЕНТИ-ПЕРШОКУРСНИКИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ПОЗНАЙОМИЛИСЬ З ІСТОРІЄЮ УНІВЕРСИТЕТУ
26 вересня 2022
НУБіП України
Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК опановують процеси харчових виробництв
22 вересня 2022
Ботанічний сад НУБіП України, Київ
Студенти 1 курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК отримали позитивні емоції, відвідавши ботанічний сад НУБіП України
12 вересня 2022
НУБіП України, 11 корпус, ауд. 101
М'ЯСНА СМАКОТА - АПЕТИТНЕ ВИВЧЕННЯ ТЕПЛОВИХ, МАСООБМІННИХ І МЕХАНІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ТРЕТЬОКУРСНИКАМИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
7 вересня 2022
НУБіП України, 11 корпус, ауд. 359
Мрії мають збуватися: кураторська година у студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
8 серпня 2022
НУБІП України
ТРОЄ ДРУЗІВ З ЛАДИЖИНА ВИБИРАЮТЬ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
5 серпня 2022
НУБІП України
Тараканов Роман: з дитинства цікавлюсь харчовими технологіями
17 червня 2022
НУБІП України (online)
Червневе засідання кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК
10 червня 2022
НУБІП України (online)
5-а Міжнародна конференція з дизайну, моделювання, виробництва: біржа інновацій DSTIE-2022 за участі викладачів факультету харчових технологій
17 травня 2022
НУБіП України
Роздуми про війну студентки факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК України
14 травня 2022
НУБіП України
ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ПІДСУМОВУЄ РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ ХІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ
13 травня 2022
НУБіП України
Секційне наукове обговорення результатів ХІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
12 травня 2022
НУБіП України
НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ПОЧАЛА РОБОТУ ХІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
9 травня 2022
НУБіП України
«МИ- РІЗНІ!» Твердить студент факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
5 травня 2022
НУБіП України
РОЗДУМИ СТУДЕНТА ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК НАД ПРИЧИНАМИ ВІЙНИ
3 травня 2022
НУБіП України
СТУДЕНТКА ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК МРІЄ ПОЧУТИ ЛИШЕ ОДНЕ: «МИ ПЕРЕМОГЛИ, ВСЕ СКІНЧИЛОСЬ!»
2 травня 2022
НУБіП України
Студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК- ПИШАЮСЬ, ЩО Я ГРОМАДЯНКА СИЛЬНОЇ НЕЗЛАМНОЇ КРАЇНИ
29 квітня 2022
НУБіП України
Для студентки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК «ОЙ У ЛУЗІ ЧЕРВОНА КАЛИНА…»- це гімн тих хто бореться і не здається!
28 квітня 2022
НУБіП України
МИ ВИСТОЇМО! Впевнена студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
27 квітня 2022
НУБіП України
УКРАЇНА- ЦЕ НЕ ТА КРАЇНА, ЯКА МОЖЕ ПРОСТО ВПАСТИ. Так вважає студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
26 квітня 2022
НУБіП України
У СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК Є НЕВЕЛИЧКА МРІЯ: ПРОКИНУВШИСЬ – ЩОБ НЕ БУЛО ВІЙНИ
25 квітня 2022
ЩО БУДЕ ПІСЛЯ ВІЙНИ.—РОЗДУМИ СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
24 квітня 2022
НУБіП України
НА ДУМКУ СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ВІЙНА — ЦЕ КОЛИ ЗА ЧИЇСЬ ІНТЕРЕСИ ГИНУТЬ ЗОВСІМ БЕЗВИННІ ЛЮДИ
23 квітня 2022
НУБіП України
РОЗДУМИ ПРО ВІЙНУ ВІД СТУДЕНТА ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
22 квітня 2022
НУБіП України
ПЕРЕМОГА ТІЛЬКИ В НАШИХ РУКАХ! переконана студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
21 квітня 2022
НУБіП України
З ГОРДІСТЮ КАЖУ, ЩО Я УКРАЇНКА
20 квітня 2022
НУБіП України
НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ- ЯК СПОСІБ ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО РІВНЯ ВИКЛАДАЧА
19 квітня 2022
НУБіП України
ВІЙНА ПОКАЗАЛА, ЩО УКРАЇНЦІ – ЦЕ НЕ РОСІЯНИ
14 квітня 2022
НУБіП України
ПЕРШІ ДНІ ВІЙНИ
13 квітня 2022
НУБіП України
ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА МУШТРУКА МИХАЙЛА З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ»
12 квітня 2022
НУБіП України
Я ВІРЮ, ЩО УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!
11 квітня 2022
НУБіП України
ЦЕ НАША РЕАЛЬНІСТЬ, А НЕ ЯКАСЬ ГРА
10 квітня 2022
НУБіП України
УКРАЇНЦІ - ЦЕ СИМВОЛ СВОБОДИ ТА СПРАВЖНЬОЇ НАЦІЇ!
9 квітня 2022
НУБіП України
НЕ ТРЕБА БІЛЬШЕ ВІЙНИ. НІКОЛИ!
8 квітня 2022
НУБіП України
МИ ПОЧАЛИ ЦІНУВАТИ НЕБО БЕЗ АВІАБОМБ
7 квітня 2022
НУБіП України
ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ГУДЗЕНКА МАКСИМА МИКОЛАЙОВИЧА З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ»
7 квітня 2022
НУБіП України
ІСТОРІЯ, ЯКА ЗРОБИЛА НАС СИЛЬНІШИМИ
5 квітня 2022
НУБіП України
ЖИТТЯ РОЗДІЛИЛОСЯ НА «ДО» ТА «ПІСЛЯ»
4 квітня 2022
НУБіП України
17 ГОДИН ПОРЯД З СМЕРТЮ
2 квітня 2022
НУБіП України
СКАЖІТЬ ВІЙНІ: «НІ, СТІЙ»
1 квітня 2022
НУБіП України
МИ ВІЛЬНИЙ НАРОД, ЯКИЙ БОРЕТЬСЯ ЗА СВОЮ КРАЇНУ
1 квітня 2022
НУБіП України
НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ РОЗПОЧАТО ЦИКЛ ВЕСНЯНИХ ВІДКРИТИХ ЛЕКЦІЙ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ
31 березня 2022
НУБіП України
НАШУ НАЦІЮ НЕ ЗЛАМАЄ НІЩО
30 березня 2022
НУБіП України
Я НЕ ТВОЯ СЕСТРА, ТИ НЕ МІЙ БРАТ
29 березня 2022
НУБіП України
МОЯ МРІЯ- МИРНЕ НЕБО НАД ГОЛОВОЮ!
27 березня 2022
НУБіП України
«НІ ВІЙНІ!» - чергова замітка з челенджу студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
26 березня 2022
НУБіП України
ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК
24 березня 2022
НУБіП України
Челендж студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: «НІ ВІЙНІ!» продовжується
22 березня 2022
НУБіП України
ЧЕЛЕНДЖ ВІД ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ - НІ ВІЙНІ!
18 березня 2022
НУБіП України
ОДИН ПРОЖИТИЙ ДЕНЬ У ВІЙНІ
2 березня 2022
НУБіП України
СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ДОЛУЧИЛИСЬ ДО НАДАННЯ ДОПОМОГИ ВОЇНАМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ
15 лютого 2022
НУБІП України
Про раціональну підготовку запасу їжі для споживання в екстремальних умовах
14 лютого 2022
НУБІП України
Виховна година зі студентами харчовиками: день закоханих з київськими арт-об’єктами про кохання
10 лютого 2022
НУБІП України
Організовано проведені викладачами кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК перші у весняному семестрі заняття зі студентами довели: не кожен перший млинець нанівець
8 лютого 2022
НУБІП України
Кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК: черпаємо цікаву інформацію для підвищення своєї кваліфікації
2 лютого 2022
НУБІП України
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ - ЧОМУ ВАЖЛИВА ЦЯ ГАЛУЗЬ ДЛЯ ЛЮДСТВА!
27 січня 2022
Львівщина, НУБіП України
ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗВІТУЄ: ПРОВЕДЕНА ОЧНО-ДИСТАНЦІЙНА ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ ЛЬВІВЩИНИ
30 грудня 2021
НУБІП України, корпус 11
ВІТАННЯ З ПРИЙДЕШНІМИ СВЯТАМИ ВІД КОЛЕКТИВУ КАФЕДРИ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК
29 листопада 2021
НУБІП України, 11 корпус, ауд. 312
Ремонт – це не клопіт, а творчість і самореалізація. На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК здійснено черговий ремонт аудиторій.
16 листопада 2021
НУБІП України (online)
Підбиття підсумків, та плани на майбутнє. На кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК відбулось чергове засідання
29 жовтня 2021
НУБіП України
Третьокурсники-харчовики опановують механічні процеси із цікавістю і задоволенням: віртуальні та експериментальні дослідження цьому підтвердження
26 жовтня 2021
НУБІП України (online)
На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась чергова відкрита лекція у форматі відеоконференції
12 жовтня 2021
НУБіп України, 12 корпус, лабораторія м’ясних, рибних та морепродуктів
ГІМНАЗИСТИ КИЄВА В ГОСТЯХ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ: ПЕРШЕ ЗНАЙОМСТВО І ВРАЖЕННЯ ВІД ПОБАЧЕНОГО
12 жовтня 2021
НУБіП України
Вітаємо Бурову Зінаїду Андріївну з отриманням атестата доцента!
14 вересня 2021
НУБіП України
Студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК ділиться враженями від закордонної практики
10 вересня 2021
Полтавська обл.
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ДЕСАНТ З МАЙСТЕР-КЛАСОМ ВІД КОЛЕКТИВУ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПОЛТАВЩИНОЮ
3 вересня 2021
НУБІП України
Заняття з інформаційної культури для першокурсників факультету харчових технологій в науковій бібліотеці НУБіП України
22 червня 2021
НУБІП України
Другий тиждень навчальної практики: теорія і практика виробництва харчових продуктів на майстер-класах для харчовиків
18 червня 2021
С.м.т. Макарів Київської області, медичний коледж
Профорієнтація в Макарівському медичному коледжі: піклуємось про набір на спеціальність 229 "Громадське здоров'я"
16 червня 2021
НУБІП України
ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ – ЯКІСТЬ ЖИТТЯ! Майбутні абітурієнти обирають факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
15 червня 2021
НУБІП України
Постійно підвищуємо свою кваліфікацію - один з аргументів високої майстерності викладачів кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК
11 червня 2021
НУБІП України
Насичений перший тиждень цікавою програмою навчальної практики у першокурсників харчового факультету пройшов успішно!
7 червня 2021
НУБІП України
Шахові баталії серед студентів і викладачів факультету харчових технологій
2 червня 2021
НУБІП України
ВКОТРЕ ПІДТВЕРДЖУЄМО СВІЙ СТАТУС: КОРОЛІ ШАХІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
14 травня 2021
НУБІП України
ПАМ'ЯТЬ ПРО НАСТАВНИКА НЕ ЗГАСАЄ
9 травня 2021
НУБІП України
ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ МАТЕРІ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ – ПРЕКРАСНИЙ ПРИВІД ПРИВІТАТИ СВОЇХ НАЙДОРОЖЧИХ МАТЕРІВ З СВЯТОМ!
23 квітня 2021
НУБІП України (online)
ДВА ДНІ ПЛІДНОЇ РОБОТИ секціЇ процесів і обладнання переробки продукції АПК НА ЮВІЛЕЙНІЙ Х МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «НАУКОВІ ЗДОБУТКИ У ВИРІШЕННІ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ І БЕЗПЕКИ ПРОДОВОЛЬСТВ
22 квітня 2021
НУБІП України (online)
ЮВІЛЕЙНА Х МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ СТАРТУВАЛА НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
20 квітня 2021
ОНАХТ, Одеса
ОПОНУВАННЯ- ЦЕ ВІДПОВІДАЛЬНА МІСІЯ
5 квітня 2021
НУБіП України
Міжнародний День супу: лайфхаки від викладачів кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК та студентів факультету харчових технологій
3 квітня 2021
НУБіП України
Свіжі та заморожені продукти: поради фахівця для телеканалу “Україна 24”
11 березня 2021
м. Ірпінь, Ірпінський економічний коледж
Ознайомлений – значить зорієнтований: профорієнтаційна робота викладачів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК в Ірпінському фаховому коледжі
9 березня 2021
Алея слави, НУБіП України
Студенти факультету харчових технологій вшановують пам’ять видатного Тараса Григоровича Шевченка флешмобом на Алеї Слави НУБіП України
11 лютого 2021
Cisco Webex
Відкрита лекція доцента кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Бурової Зінаїди Андріївни
29 січня 2021
НУБіП України Корпус 11, к.313
Очно-дистанційне засідання кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК
14 грудня 2020
НУБіП України
СТУДЕНТСЬКИЙ ПОГЛЯД НА КУЛЬТУРУ ВІД ХАРЧОВИКІВ НУБіП УКРАЇНИ
5 грудня 2020
м. Київ
НОВА ЗАМІТКА В РУБРИЦІ «ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ» ВІД СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
23 листопада 2020
м.Київ, НУБіП України
ЗАХОПЛЮЮЧА ОНЛАЙН ЕКСКУРСІЯ МУЗЕЯМИ УНІВЕРСИТЕТУ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
17 листопада 2020
НУБіП України
КУРАТОРСЬКА ГОДИНА В ПЕРШОКУРСНИКІВ-ХАРЧОВИКІВ ПРИСВЯЧЕНА МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ СТУДЕНТІВ
11 листопада 2020
Інтернет
ОН-ЛАЙН ЛЕКЦІЙНИЙ ЗАХІД НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
6 листопада 2020
НУБіП України
ОН-ЛАЙН ЕКСКУРС В ТРАГІЧНУ ІСТОРІЮ ВИЗВОЛЕННЯ КИЄВА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ
5 листопада 2020
НУБіП України
ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ДОЛУЧИВСЯ ДО ПЛАНЕТАРНОЇ АКЦІЇ ВИСАДКИ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ
4 листопада 2020
Міжнародний виставковий центр, м. Київ, Броварський пр-т 15
23-я Міжнародна виставка харчових продуктів та напоїв WORLD FOOD UKRAINE 2020 за участі викладачів та студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася!
30 жовтня 2020
НУБіП України
АПЕТИТНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА В ПЕРШОКУРСНИКІВ-ХАРЧОВИКІВ: ОСІННІ ДАРИ ЛІСІВ – СМАЧНЮЩІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ!
13 жовтня 2020
Ботанічний сад НУБіП України, Київ
Студенти 1 курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК зачаровані ботанічним садом НУБіП України
30 вересня 2020
НУБіП України
КАФЕДРА ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК ВШАНОВУЄ ПАМ’ЯТЬ ЗАВІДУВАЧА ЮРІЯ ГРИГОРОВИЧА СУХЕНКА
23 вересня 2020
Міжнародний виставковий центр, м. Київ, м. Лівобережна
ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ВІДВІДАЛИ ВИСТАВКУ МІЖНАРОДНОГО МАСШТАБУ IFFIP 2020
21 вересня 2020
НУБіП України Корпус 12
ПОСВЯТА В ПЕРШОКУРСНИКИ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК – ЯСКРАВИЙ ПОЧАТОК НАВЧАЛЬНОГО РОКУ
9 вересня 2020
Київекспоплаза с. Березівка Макарівського р-ну Київської області
ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК ПІДВИЩУЮТЬ СВОЮ ПРОФЕСІЙНУ МАЙСТЕРНІСТЬ НА ВИСТАВЦІ ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ РЕСАЙКЛІНГУ
1 вересня 2020
НУБіП України Корпус 12
Колектив факультету харчових технологій висловив довіру Ларисі Баль-Прилипко, обравши одноголосно деканом
27 серпня 2020
НУБіП України
СТУДЕНТКА ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК КУФЕЛЬ СОФІЯ ПОДІЛИЛАСЬ СВОЇМ ЗАХОПЛЕННЯМ
21 серпня 2020
НУБіП України
ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ НУБІП УКРАЇНИ: ІВАН ПАНКОВ– СТУДЕНТ-ХАРЧОВИК НАЙКРАЩИЙ ПРАЦІВНИК МІСЯЦЯ ГІПЕРМАРКЕТУ «АШАН»
30 липня 2020
НУБіП України
ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВАСИЛІВА ВОЛОДИМИРА ПАВЛОВИЧА!!!
30 червня 2020
НУБіП України, Cisco Webex
ГОТУЄМОСЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ- ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК
23 червня 2020
НУБіП України
ПЕТРУША АННА ТА МАКСИМЕНКО ВІКТОРІЯ: ОБИРАЄМО ПРОФЕСІЮ "ЗІ СМАКОМ" В ОДНОМУ З НАЙКРАЩИХ УНІВЕРСИТЕТІВ – НУБІП УКРАЇНИ
1 червня 2020
НУБіП України
ПРО СТАРОДАВНІЙ ЧОРТКІВ У РУБРИЦІ «ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ» ВІД СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК
29 травня 2020
НУБіП України
КОЛЕКТИВ КАФЕДРИ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК ВІТАЄ НОВОГО КАНДИДАТА НАУК
25 травня 2020
НУБіП України, Cisco Webex
ЗМІНИ В СИСТЕМІ ОСВІТИ УКРАЇНИ НА КАРАНТИНІ НЕ ВІДОБРАЗИЛИСЬ НА НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ МАГІСТРАНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
19 травня 2020
НУБіП України
ПРО ЗАПОРІЗЬКУ ОБЛАСТЬ В РУБРИЦІ «ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ» ВІД СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
19 травня 2020
НУБіП України
ЦІКАВИЙ НАУКОВИЙ СЕМІНАР ВІДБУВСЯ НА ЗАСІДАННІ КАФЕДРИ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК
15 травня 2020
НУБіП України
СТУДЕНТИ-ХАРЧОВИКИ ЗНАЮТЬ: ЗДАВ ЗАЛІК З ПРОЦЕСІВ І АПАРАТІВ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ – ПІДГОТОВЛЕНИЙ ДО ВИВЧЕННЯ СПЕЦДИСЦИПЛІН З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
14 травня 2020
НУБіП України
ФАЙНЕ МІСТО ТЕРНОПІЛЬ - ЧЕРГОВА ЗАМІТКА ІЗ РУБРИКИ «ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ» ВІД СТУДЕНТА-ХАРЧОВИКА
6 травня 2020
НУБіП України
КУРАТОРСЬКА ГОДИНА ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ БАКАЛАВРАТУ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК – ВСІ ЗУСИЛЛЯ НА УСПІШНИЙ ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЕКТІВ ТА ПІДГОТОВКУ ДО ВСТУПУ В МАГІСТРАТУРУ
6 травня 2020
НУБіП України
ШАХОВИЙ ОНЛАЙН-ТУРНІР МІЖ СПІВРОБІТНИКАМИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
5 травня 2020
НУБіП України
ЧЕРГОВА РОЗПОВІДЬ ВІД СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У РУБРИЦІ «ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ»
27 квітня 2020
НУБіП України
«ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ»: ЕСТАФЕТУ ВІД СТУДЕНТІВ-ХАРЧОВИКІВ ПЕРЕЙМАЮТЬ ВИКЛАДАЧІ
24 квітня 2020
НУБіП України
ПРОДОВЖУЮТЬСЯ ОНЛАЙН ЗАСІДАННЯ КАФЕДР ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ: Є ЦІЛІ – БУДЕ Й РЕЗУЛЬТАТ!
20 квітня 2020
НУБіП України
СТУДЕНТИ-ХАРЧОВИКИ ПРОДОВЖУЮТЬ РУБРИКУ «ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ»
16 квітня 2020
НУБіП України
ДИСТАНЦІЙНІ ПОРАДИ ФАХІВЦІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ЩОДО ВЖИВАННЯ РАННІХ ОВОЧІВ ДЛЯ ТЕЛЕКАНАЛУ «КИЇВ»
14 квітня 2020
НУБіП України
«ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ» — нова замітка студентів-харчовиків
13 квітня 2020
НУБіП України
«ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ» — чергова замітка студентів-харчовиків
12 квітня 2020
НУБіП України
ВИКЛАДАЧІ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК - НА ДИСТАНЦІЙНОМУ ЗВ’ЯЗКУ 24/7
9 квітня 2020
НУБіП України
"ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ": СТУДЕНТИ-ХАРЧОВИКИ ПРОПОНУЮТЬ НОВУ РУБРИКУ
6 квітня 2020
НУБіП України
СТУДЕНТИ 2 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК: ПОЄДНЮЄМО НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС З ДУХОВНИМ І КУЛЬТУРНИМ РОЗВИТКОМ
31 березня 2020
Національний університет харчових технологій
НАУКОВА ПЕРЕМОГА СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
30 березня 2020
internet
Засідання кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК в он-лайн режимі
25 березня 2020
дистанційне навчання вдома
Активна фаза дистанційного навчання
25 березня 2020
дистанційне навчання вдома
Дистанційне навчання – це високий рівень самоорганізації
25 березня 2020
дистанційне навчання вдома
Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК : навчаємося дистанційно і отримуємо гарні бали!
23 березня 2020
internet
ВИКЛАДАЧ ЗАВЖДИ ОН-ЛАЙН!
5 березня 2020
м. Київ, вул. Богатирська, 3
Виїзне заняття студентів-харчовиків на ПрАТ «ОБОЛОНЬ» для опанування азів пивоваріння
2 березня 2020
11 корпус НУБіП України, ауд. 359
Відкрита лекція старшого викладача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Бурової Зінаїди Андріївни
22 лютого 2020
Вінницька ЗОШ № 26, Хмельницьке шосе, 27, Вінниця
Переможці 2-етапу конкурсу Малої академії наук України зацікавились вступом на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
18 лютого 2020
НУБіП України, факультет Харчових технологій та управління якістю продукції АПК, корп. 12
ЗДОРОВА І КОРИСНА ЇЖА ДЛЯ СЕБЕ І ДЛЯ КОЖНОГО – ВТІЛЕННЯ МОЄЇ МРІЇ З ВИВЧЕННЯМ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
10 лютого 2020
Корпус 11 ауд.316
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ— ЦЕ МРІЯ МОГО ЖИТТЯ!
23 січня 2020
Корпус 11 ауд.313
Готовність кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК до весняного семестру
13 грудня 2019
ТОВ «ОРІМІ Україна», с. Требухів, Київська область
ЦІКАВИЙ ЕКСКУРС СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА ФАБРИКУ ЧАЮ ТА КАВИ З ЕЛЕМЕНТАМИ ПІДСУМКОВОГО МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ
10 грудня 2019
НУБіП України, м. Київ
НА КАФЕДРІ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК КАНДИДАТІВ НАУК ПРИБУЛО!
3 грудня 2019
Міжнародний виставковий центр, м. Лівобережна, Київ
Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції на VІІІ Міжнародній виставці Fresh Business Expo – провідній події B2B формату всієї галузі плодоовочівництва
27 листопада 2019
НУБіП України, лабораторія кафедри м’яса, риби і морепродуктів, корп. 12
СПІВПРАЦЯ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК З ТАЛАНОВИТОЮ ШКІЛЬНОЮ МОЛОДДЮ
23 жовтня 2019
м. Київ, Міжнародний віставковий центр
WORLDFOOD UKRAINE 2019 очима студентів факультету харчових технологій
10 жовтня 2019
11 корпус НУБіП України, ауд. 101, 359
НАУКОВИЙ ГУРТОК ДЛЯ ШКОЛЯРІВ "ПРОЦЕСИ НАВКОЛО НАС" НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК – НОВА ФОРМА ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ
28 вересня 2019
м. Вінниця
Представлення НУБіП України та факультету харчових технологій на відкритті МАН у Вінницькій області
26 вересня 2019
ВЦ «ACCO International» проспект Перемоги, 40-Б
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ЕКСПЕРТИЗИ ТА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ - СЕМІНАР ЗА УЧАСТЮ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА ХІІ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ LABCOMPLEX
19 вересня 2019
с. Кашперівка, Тетіївський р-н, Київська обл.
ПРОФОРІЄНТАЦІЯ В РОЗПАЛІ
18 вересня 2019
м. Київ, вул. Генерала Родімцева, 19; навчальний корпус № 1 НУБіП України
ХТО ХОЧЕ В КАЗКУ ЗВІРІВ І ПТАХІВ? ГАЙДА З НАМИ!
26 червня 2019
Інститут мікробіології і вірусології НАН України
Наука – молоді! ВІЗИТ до Інституту мікробіології і вірусології НАН України
19 червня 2019
м. Київ, НУБіП України
Кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК підбиває підсумки минулого і відмічає готовність до нового 2019-20 навчального року
14 червня 2019
м. Луцьк
НАУКОВИЙ ВІЗИТ У ЛУЦЬК
22 травня 2019
м. Київ, вул. Пирогівський шляхопровід, 123
ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ З ДЕВІЗОМ – «ПИВО, ЗВАРЕНЕ ДЛЯ КРАЩОГО ТЕПЕРІШНЬОГО І МАЙБУТНЬОГО!»
17 травня 2019
м. Мелітополь
Довгоочікуваний успішний виступ на олімпіаді у Мелітополі студентів факультету харчових технологій
8 травня 2019
НДІ технологій та якості продукції тваринництва
ЗВІТ ПРО РОБОТУ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ»
17 квітня 2019
Корпус 11, ауд. 359.
ПЛІДНА РОБОТА СЕКЦІЇ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК НА МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
12 квітня 2019
Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ) м.Київ
ЗНАЙОМСТВО З ІННОВАЦІЙНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ І ОБЛАДНАННЯМ В ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
10 квітня 2019
аудиторія 102, корпус 11
Відкрита лекція доцента кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Василіва Володимира Павловича
10 квітня 2019
аудиторія 315 (12 корпус)
РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК
26 березня 2019
м. Київ, НУБіП України
ВПЕВНЕНИМИ КРОКАМИ ДО ЧИСТОТИ!
21 березня 2019
м. Київ, НУБіП України
Вітаємо Муштрука Михайла Михайловича з отриманням атестата доцента
14 березня 2019
м. Київ, НУБіП України
Турнір по шахам 2019 Перше місце!
27 лютого 2019
м. Київ, НУБіП України
Екскурсія до музею історії НУБіП
23 лютого 2019
м. Вінниця
ПОЄДНАННЯ НАУКОВОЇ РОБОТИ З ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЮ
7 лютого 2019
м. Київ, НУБіП України
Науково-методичний семінар
26 грудня 2018
Корпус 11, каб. 313
ВІТАЄМО КЕРІВНИКА
8 грудня 2018
м.Київ, КНУ ім. Тараса Шевченка
Вітаємо колегу з перемогою!
25 жовтня 2018
м.Лохвиця, Полтавська обл.
Профорієнтація в Лохвицькому механіко-технологічному коледжі
18 жовтня 2018
Київська обл. Тетіївський р-н.
Профорієнтація в Тетіївському районі КИЇВЩИНИ
8 жовтня 2018
ТРК "Україна"
Розповідаємо про користь заморожених овочів та плодово-ягідної сировини
8 жовтня 2018
м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15, навч. корп. № 3, каб. 217
НЕОБХІДНО ЗНАТИ ІСТОРІЮ РІДНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
3 жовтня 2018
НУБіП України, корпус 12, аудиторія 404
Відкрита лекція професора кафедри ПіОПП АПК Паламарчука І.П.
29 вересня 2018
м. Вінниця
ПОЄДНУЄМО НАУКОВУ РОБОТУ З ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЮ
25 вересня 2018
м. Вишневе Київської області
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ДЕСАНТ ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК В СЕРЕДНІХ ШКОЛАХ МІСТА ВИШНЕВОГО
19 вересня 2018
м. Києва, пр. Перемоги, 35
ЦІКАВА І ЗАХОПЛЮЮЧА ЕКСКУРСІЯ В МУЗЕЙ МЕТРОПОЛІТЕНУ
12 червня 2018
м. Суми, Міжнародна конференція «Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange»
НАУКОВИЙ ВІЗИТ У СУМИ
18 травня 2018
м. Київ, НУБіП України, ауд. 412, блок Д, навч. корпус 12
Про українські державні символи
17 травня 2018
Київський політехнічний інститут, Державний політехнічний музей
ЗНАТИ ІСТОРІЮ НУБІП УКРАЇНИ ВІД САМОГО ЇЇ ПОЧАТКУ – ОБОВ’ЯЗОК КОЖНОГО СТУДЕНТА!
26 квітня 2018
12 корпус ауд.315 10.00
Розширене засідання кафедри
15 березня 2018
вулиця Небесної Сотні, 73, Хорол, Полтавська область, 37800
На День відкритих дверей НУБіП України чекаємо студентів з Полтавщини
5 березня 2018
80-та окрема десантно-штурмова бригада
ДОПОМОГА АТО – ЦЕ СВЯТА СПРАВА
5 березня 2018
Тернопільська обл. Гусятинський коледж ТНТУ ім. І. Пулюя
МОРОЗНА ПОГОДА НЕ ЗАВАДА ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІЙ РОБОТІ
17 лютого 2018
НУБіП України, навчальна лабораторія кафедри м’яса, риби та морепродуктів
Експерти факультету харчових технологій про користь натурального грантового соку і його фальсифікат на телеканалі «КИЇВ»
6 грудня 2017
Оржицький р-н Полтавської обл.
ГЕОГРАФІЯ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ РОЗШИРЮЄТЬСЯ
1 грудня 2017
Київська обл., Україна
ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ШКОЛАМИ КИЇВЩИНИ
28 листопада 2017
Київський професійно-педагогічний коледж ім. Антона Макаренка, вул. В. Чорновола, 24 м. Київ
Саме профорієнтація має ставити знак рівності між життєвими прагненнями молоді й суспільними потребами в трудових ресурсах на ринку праці!
20 листопада 2017
м.Бровари, Київська обл.
Запроваджена Концепція профорієнтаційної роботи «Університет - Факультет- Кафедра» активно працює!
8 листопада 2017
НУБіП України, корпус 11, ауд. 107
Даємо корисні поради для людей в передачі «Якісне життя» на телеканалі «Київ»
8 листопада 2017
Київська обл. Тетіївський р-н.
Профорієнтаційна робота на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК
7 листопада 2017
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №1 аудиторія 87
Відкрита лекція професора Ігоря Паламарчука
26 жовтня 2017
м. Вінниця
БЕРЕМО УЧАСТЬ У НАУКОВИХ КОНФЕРЕНЦІЯХ
26 жовтня 2017
Міжнародний виставковий центр, м. Київ
Студенти-харчовики на ювілейній 20-ій Міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв
21 жовтня 2017
м. Вінниця
ПОЄДНУЄМО НАУКОВУ РОБОТУ З ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЮ
10 жовтня 2017
кафедра військової підготовки НУБіП України
Майбутні захисники Вітчизни в гостях на кафедрі військової підготовки
3 жовтня 2017
м. Київ, вул. Кудрявська, 9
Відвідини музею О.С. Пушкіна
19 вересня 2017
національний музей «Меморіал жертв Голодомору»
ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ
14 вересня 2017
11 корпус НУБіП України, ауд. 359
Що ми знаємо про голодомори?
17 серпня 2017
12 корпус НУБіП України
Зйомки для телепередачі "Якісне життя" на каналі "Київ"
29 червня 2017
м. Київ, ЗОШ №279
Учениця Жулянської загальноосвітньої школи №279 Кондрат Марина - харчові технології, це мрія мого життя!
28 квітня 2017
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №11 аудиторія №359
Відбулась робота ІV секції VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
27 квітня 2017
м. Київ, НУБіП України, корпус №11, ауд. 359 початок о 13:00
Робота ІV секції VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
13 квітня 2017
м. Киів, Соломянський район, пр-т Перемоги, 37 Національний технічний університет України
Екскурсія в Державний політехнічний музей
25 березня 2017
м. Київ, парк ім. М. Рильського
Студентський трудовий десант факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
21 березня 2017
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 11, ауд. 359
Відкрита лекція для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на тему: "Розділення неоднорідних систем. Осідання"
27 лютого 2017
м. Київ, вул. Володимирська, 2
Національний музей історії України відчинив свої двері для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
11 грудня 2016
вул. Олени Теліги, 5, Київ
СТУДЕНТСЬКИЙ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ДЕСАНТ В ДІЇ
6 грудня 2016
Ярослава Мудрого вул. 25/2, Біла Церква, Київська область
Натиск у профорієнтації обіцяє перемогу у вступній кампанії!
6 грудня 2016
вул. Героїв Севастополя, 43, Київ
Майстри виробничого навчання теж приймають участь у профорієнтації на факультеті
5 грудня 2016
Чернігівська область, Менський район, м.Мена, вул. Чернігівський шлях, 11
ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ВІД СТУДЕНТІВ
30 листопада 2016
м. Київ, вул. Леніна 51 (м-рн) Жуляни
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА В РОЗПАЛІ
27 листопада 2016
01135 м.Київ, вул.В.Чорновола, 24
ПРОФОРІЄНТАЦІЯ У КОЛЕДЖІ ІМЕНІ АНТОНА МАКАРЕНКА
21 листопада 2016
03067, м.Київ, вул. Виборзька, 57
Профорієнтація факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК у Солом’янському районі
14 листопада 2016
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 11, ауд. 359
ПІДВЕЛИ РИСКУ МАГІСТРАНТИ НА КАФЕДРІ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК
14 листопада 2016
м. Київ, вул. Володимирська, НУХТ
Участь в ювілейній конференції «Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості»
3 листопада 2016
м. Київ, вул. Богатирьська, 3
Перші кроки на виробництво з кураторами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
26 жовтня 2016
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 11, ауд. 359
ВІДКРИТЕ ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ НА КАФЕДРІ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК
24 жовтня 2016
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 11, ауд. 359
ЗЕЛЕНИЙ КОЛІР – КОЛІР НАДІЇ НА МИР, ЗЛАГОДУ І СПОКІЙ ДЛЯ УКРАЇНИ
21 жовтня 2016
м. Київ, НУБіП України
Команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК зайняла 2 місце у змаганнях з шахів
19 липня 2016
Kijv, Ukraine
Monograph Ed. by Doc. of Tech. Sc. V.Y. Sukhenko "Biodiesel production and properties"
16 травня 2016
Україна, Львівська область, Дрогобицький район, с.Вороблевичі, вул. 30-річчя Перемоги
ПРОВЕДЕННЯ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ - ЗАПОРУКА ВДАЛОЇ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ В УНІВЕРСИТЕТІ
23 квітня 2016
м. Київ, НУБіП України, корпус №12, ауд. 304
Екскурсія університетом - як різновид профорієнтаційної роботи
5 квітня 2016
м. Київ, НУБіП України, гуртожиток № 9
Знання історії - це рух уперед!
24 лютого 2016
м. Київ, вул. Марини Раскової, 4а
Професійне удосконалення науково-педагогічних працівників кафедри ПіОПП АПК
21 січня 2016
с. Лазі́рки, Оржицький район Полтавської області, Україна
ПРОФОРІЄНТАЦІЯ У ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ
7 травня 2015
м. Київ, НУБіП України
11 травня - день народження Надії Савченко!!! Слава Україні! Героям Слава!
28 квітня 2015
м. Київ, НУБіП України
Робота 3-ї секції "Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК" міжнародної наукової конференції «Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва і переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
12 листопада 2014
м. Київ, НУБіП України
Вітаємо Муштрука Михайла Михайловича із присудженням йому ступеня кандидата технічних наук!
28 жовтня 2014
м. Київ, НУБіП України
Команда Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя здобула кубок і виборола 1 місце у змаганнях з шахів
21 жовтня 2014
м. Київ, НУБіП України, просп. 40-річчя Жовтня
Кафедра взяла участь у осінньому місячнику з благоустрою
10 жовтня 2014
м. Київ, НУБіП України, ауд. 359 к.11
Відкрита лекція на тему "ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПОДРІБНЕННЯ"
29 серпня 2014
м. Київ, НУБіП України
Участь кафедри у приймальній комісії
29 серпня 2014
м. Київ, НУБіП Украъни
Засідання кафедри
24 червня 2014
м. Київ, Національний університет харчових технологій
В нашому полку прибуло!
16 травня 2014
м. Київ, НУБіП України
Присвоєно вчене звання
28 квітня 2014
м. Київ, НУБіП України
Визнання якості "Заводи мобільні для виробництва дизельного біопалива типу МЗДП"
16 квітня 2014
м. Київ, НУБіП України
Присуджено науковий ступінь
26 грудня 2013
м. Київ, НУбІП України
Навчальний посібник Сухенко Ю.Г., Сарана В.В., Сухенко В.Ю. "Технологічне обладнання та лінії молокопереробних підприємств"
25 грудня 2013
м. Київ, НУбІП України
Монографія Сухенка В.Ю. "Моделювання процесів подрібнення м’яса і синтез технологічних машин"
5 листопада 2013
Київ, МВЦ, Броварський пр., 15
Выставка AQUA UKRAINE - 2013
10 жовтня 2013
м. Київ, Україна
16 Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2013
10 жовтня 2013
10 – 12 Ж0ВТНЯ 2013 РОКУ, НАЦІОНАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС “ЕКСПОЦЕНТР УКРАЇНИ”
Шістнадцята сільськогосподарська виставка “Фермер України 2013″
8 травня 2013
м. Київ, НУБіП України ауд. 359 к.11
Підсумки проведення секційного засідання ІІІ-ї МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «НАУКОВІ ЗДОБУТКИ МОЛОДІ У ВИРІШЕННІ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ І БЕЗПЕКИ ПРОДОВОЛЬСТВА»
1 квітня 2013
м. Київ, НУБіП України
Засідання кафедри
25 лютого 2013
м. Київ, НУБіП України корпус.11 каб. 107
Засідання кафедри
13 вересня 2012
м. Київ, Броварський проспект, 15
Виставковий захід в сфері обладнання та технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH ’2012» та «UPAKOVKA ’2012»
28 квітня 2012
м. Київ, НУБіП України, корпус №11, аудиторія №359, 14:00
ЗВІТ про проведення ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів. Секція 3. Процесів і обладнання переробки продукції АПК
22 квітня 2011
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ (м. Київ)
Підсекція процесів і обладнання переробки продукції АПК в рамках ІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ
Оголошення
1 жовтня 2024
Відкрита лекція на тему «Обладнання для гідротермічної обробки зерна та обшпарювання туш тварин»
17 вересня 2024
НУБІП України, навчальний корпус 12,
Увага! 28 вересня - День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв
12 вересня 2024
Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, м. Київ
Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCh
9 вересня 2024
До уваги керівників факультетів/ННІ та викладачів!
8 вересня 2024
Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, м. Київ
Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WORLDFOOD UKRAINE
31 серпня 2024
Увага! Інструкція з використання студентського квитка, як проїзного документу у м. Києві
30 серпня 2024
Увага! Відновив роботу масажний кабіет
17 серпня 2024
м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15, 3 корпус, 3 поверх
«SEB-2024»
16 серпня 2024
НУБІП України
Проєкт рішення розширеного засідання Вченої ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
12 серпня 2024
НУБІП України, 12 корп. конференц-зал
Розширене засідання Вченої ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК 16.08.2024 о 12:00
3 червня 2024
Запрошуємо вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Харчування. здоров’я. довголіття»
13 квітня 2024
НУБІП України, навчальний корпус 12, аудиторія 412
«Ярмарок професій» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК
1 квітня 2024
Не чекай слушної нагоди - створи її сам!
18 березня 2024
НУБІП України, навчальний корпус 12, конференц зал
«Ярмарок професій» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК
15 березня 2024
НУБІП України
Запрошуємо взяти участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів
14 березня 2024
НУБІП України
21.03.2024 відбудеться відкрита лекція з дисципліни «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв» доцента Бурової З.А.
6 березня 2024
Міжнародний Виставковий Центр, м.Київ, Броварський пр-т, 15
Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки
29 лютого 2024
НУБІП України, кафедра ПІОПП АПК
Нарада з планування на базі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
27 лютого 2024
Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, м. Київ
Tea & Coffee Shop - єдина в Україні спеціалізована виставка чаю та кави
26 лютого 2024
Майстер клас з бального танцю
22 лютого 2024
Agro Game is loading
6 лютого 2024
НУБІП України
Триває набір на консультаційно-підготовчі курси до здачі ЗНО/НМТ-2024
5 лютого 2024
НУБІП України, кафедра ПІОПП АПК
20.02.2024 відбудеться відкрита лекція з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» професора Паламарчука І.П.
2 лютого 2024
НУБІП України, кафедра ПІОПП АПК
Засідання кафедри 05.02.2024 р.
17 січня 2024
НУБІП України
Мрієш вступити до НУБіП - бери участь в олімпіаді для абітурієнтів 2024
12 грудня 2023
НУБІП України
Збори трудового колективу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК 20.12.2023
29 листопада 2023
НУБіП України, кафедра ПІОПП АПК
Засідання кафедри 29.11.2023р.
5 жовтня 2023
НУБіП України OnLine
Відкрите лекційне заняття для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОС «Бакалавр» (4 курс)
13 серпня 2023
До уваги студентів! Запрошуємо на інструктаж з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану
10 серпня 2023
До уваги студентів і викладачів! 14 серпня в університеті розпочинається новий 2023/2024 навчальний рік
30 травня 2023
НУБіП України
ТЕРМІНОВО! Ректор Станіслав Ніколаєнко підписав наказ про продовження освітнього процесу з 31 травня в дистанційному форматі
6 квітня 2023
НУБіП України
6 квітня - День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв
22 лютого 2023
НУБіП України
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
17 лютого 2023
НУБіП України OnLine
17.02.2023 Відкрита лекція з дисципліни «Інформаційні технології в сфері громадського здоров’я», к.т.н. Гудзенко М.М.
10 грудня 2022
НУБіП України
ЗАПРОШУЄМО ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ, ГІМНАЗІЙ, ЛІЦЕЇВ УКРАЇНИ, ЇХ БАТЬКІВ ТА УСІХ БАЖАЮЧИХ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!
8 грудня 2022
НУБіП України
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ для ВИПУСКНИКІВ ФАХОВИХ КОЛЕДЖІВ, ЇХ БАТЬКІВ ТА УСІХ БАЖАЮЧИХ
6 листопада 2022
НУБіП України
10.11.2022 Відкрита лекція з дисципліни «Надійність обладнання галузі», проф. Паламарчук І.П.
10 серпня 2022
ауд. 117, блок Г, навч. корпус 12
Розширене засідання Вченої ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
4 серпня 2022
НУБІП України (online)
Засідання кафедри 04.08.22р.
17 червня 2022
НУБіП України
Засідання кафедри 17.06.22р. в 10:00
12 травня 2022
НУБіП України
XІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
20 квітня 2022
НУБіП України
День відкритих дверей факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
19 квітня 2022
НУБІП України (online)
Відкрита он лайн лекція з дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання» 19.04.2022р. 1 пара. 14.00
12 квітня 2022
НУБіП України
Відкрита он лайн лекція «ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ОГЛУШЕННЯ, ЗНІМАННЯ ШКУР ТА ВИДАЛЕННЯ ЩЕТИНИ І ПІР’Я» 12 квітня 2022р. о 10:05 (2 пара)
7 квітня 2022
НУБіП України
Відкрита он лайн лекція «ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТЕРМІЧНОЇ І ДИФУЗІЙНОЇ ОБРОБКИ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ» 07 квітня 2022 року. 08:30. 1 пара
1 квітня 2022
НУБІП України (online)
Відкрита он-лайн лекція «Теплові процеси. Нагрівання та охолодження» 01.04.2022р. 8:30
25 березня 2022
НУБіП України
Засідання кафедри 26.03.22р. в 14:00
3 лютого 2022
НУБІП України (online)
Засідання кафедри 03.02.2022р. 11:00
31 січня 2022
НУБІП України
Внесено зміни до графіка освітнього процесу на 2 семестр 2021-2022 н.р. в умовах карантинних обмежень
15 листопада 2021
НУБІП України (online)
16 листопада 2021 року відбудеться засідання кафедри ПіОПП АПК в онлайн режимі.
26 жовтня 2021
Інтернет
ВІДКРИТА ОН-ЛАЙН ЛЕКЦІЯ «Обладнання для термічної обробки консервів»
11 жовтня 2021
МВЦ, Броварський пр-т, 15 Київ
Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine
18 травня 2021
НУБІП України (online)
Дев’ята науково-практична конференція «ДИТЯЧЕ ХАРЧУВАННЯ: ДОСТУПНІСТЬ, БЕЗПЕЧНІСТЬ, КОНКУРЕТОСПРОМОЖНІСТЬ»
29 квітня 2021
НУБІП України (online)
29 квітня - День відкритих дверей для вступників до магістратури (онлайн)
23 квітня 2021
НУБІП України (online)
Засідання кафедри
22 квітня 2021
НУБІП України (online)
Х Міжнародна науково-практична он-лайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
22 березня 2021
Інтернет
X Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
16 лютого 2021
НУБіП України
Засідання кафедри
11 лютого 2021
Інтернет
ВІДКРИТА ОН-ЛАЙН ЛЕКЦІЯ
4 лютого 2021
м.Київ НУБіП України
Відкрита онлайн лекція для магістрів на тему: "Вплив сировини, інгредієнтів, харчових добавок на якість ЖИТТЯ і зміни ДНК людини"
28 січня 2021
НУБіП України
Засідання кафедри
2 грудня 2020
НУБіП України
Засідання кафедри
11 листопада 2020
Інтернет
Відкрита лекція з дисципліни «Технологічне обладнання галузі» за темою «ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ ЖИРОВМІСНОЇ СИРОВИНИ»
26 серпня 2020
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, блок Д, ауд. 315
РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ харчових технологій та управління якістю продукції АПК
28 червня 2020
НУБіП України, Cisco Webex
30 червня 2020 року в 12:30 відбуденться засідання кафедри
12 травня 2020
НУБіП України
Заідання кафедри 13 травня 2020р. в 16:30
23 квітня 2020
НУБіП України
Засідання кафедри. 24.04.20р.
27 березня 2020
internet
30 березня 2020 року в 11:00 відбудеться засідання кафедри в онлайн режимі.
2 березня 2020
11 корпус НУБіП України, ауд. 359
Відкрита лекція «Основні елементи холодильних установок»
20 січня 2020
Корпус 11 ауд.313
Засідання кафедри
4 грудня 2019
11 корпус НУБіП України, к.313
Засідання кафедри
16 жовтня 2019
Корпус 11, аудиторія 102
Вчена рада факультету
6 червня 2019
корпус №11 аудиторія 102
Засідання кафедри
5 квітня 2019
корпус №11 аудиторія 102
Відкрите лекційне заняття 10 квітня
4 квітня 2019
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №11 кабінет №313
Засідання кафедри
11 лютого 2019
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №11 кабінет №313
Засідання кафедри
4 січня 2019
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №11 кабінет №359
Майстер-клас з наповнення ЕНК
11 жовтня 2018
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №11 кабінет №313
Засідання кафедри
3 жовтня 2018
навчальний корпус №12 аудиторія 404 «Д»
Відкрита лекція професора Ігоря Паламарчука
17 вересня 2018
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №11 кабінет №313
Засідання кафедри
26 червня 2018
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №11 аудиторія №102
Засідання кафедри
13 лютого 2018
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №11 15:00 аудиторія №101
Засідання кафедри
28 грудня 2017
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №11 13:00 аудиторія №313
Засідання кафедри
17 жовтня 2017
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №11 11:25 аудиторія №313
Засідання кафедри
11 квітня 2017
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №11 12:00 аудиторія №359
Засідання кафедри
30 серпня 2016
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус 11, ауд. 107 о 14:30
ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ПіОПП АПК_1
4 лютого 2014
м. Київ, Україна
Про призначення відповідальних осіб за протипожежний стан
13 листопада 2013
м. Київ, Україна
Наповнення електронних ресурсів університету
6 квітня 2013
м. Київ, Україна
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!
9 травня 2011
НУБіП України (м. Київ)
Привітання з 9 ТРАВНЯ!
Події
10 жовтня 2024, 10:00
м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15, 3 корпус, 3 поверх
«SEB-2024»
17 серпня 2024, 8:30
НУБІП України
Процедура поселення студентів до гуртожитків
14 серпня 2024, 13:30
НУБІП України
Запрошуємо науково-педагогічних працівників до участі у науково-методичному семінарі
23 квітня 2024, 15:00
Засідання Вченої ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
18 квітня 2024, 9:00
НУБІП України
Запрошуємо на ХІІ Міжнародну науково-практичну конференцію вчених, аспірантів і студентів
6 березня 2024, 15:00
НУБІП України
Збори трудового колективу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
29 лютого 2024, 10:00
Національна науково-практична конференція «Дні нутриціології та дієтології в Одесі»
28 лютого 2024, 17:00
НУБІП України, читальний зал гуртожитку №9
Зустріч з Сергієм Горбатюком
28 лютого 2024, 11:50
НУБІП України, читальний зал корп. №4, кім. 27
Презентація наукового видання "Лохвиччина: фольклорно-етнографічні студії та матеріали"
2 лютого 2024, 12:23
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК долучається до Agro PROcessing 2024
22 грудня 2023, 15:00
НУБІП України
Збори трудового колективу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: підведено підсумки 2023 року та визначені плани на 2024 рік
12 серпня 2023, 12:00
Розширена Вчена рада факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
12 серпня 2023, 12:00
Розширена Вчена рада факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
25 травня 2023, 10:00
НУБіП України
Міжнародна науково-практична конференція «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України і світу»
21 листопада 2022, 12:00
корпусу 12, ауд 117, блок Г
Розширена Вчена рада факультету ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
13 травня 2022, 20:32
НУБІП України (online)
НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК відбулась ХІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
23 квітня 2021, 9:00
НУБІП України (online)
Відбулась Х Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
9 вересня 2020, 10:00
Київська область, Макарівський район, с.Березівка, вул. Амстердамська,1.
Recycling and Waste Expo Ukraine - виставка обладнання та технологій для ресайклінгу, управління відходами, очищення повітря та води
9 квітня 2020, 9:00
м. Київ, вул. Потєхіна, буд. 16, корпус №12
IX МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ «НАУКОВІ ЗДОБУТКИ У ВИРІШЕННІ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ І БЕЗПЕКИ ПРОДОВОЛЬСТВА»
17 квітня 2019, 9:00
м.Київ, вул. Героїв Оборони 12В, корпус 11, кім.312,316
VIIІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ
24 жовтня 2018, 21:33
Київський професійно-педагогічний коледж ім. А.С. Макаренка
ЗАВТРА ЧЕКАЄМО НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ВИПУСКНИКІВ КИЇВСЬКОГО ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОГО КОЛЕДЖУ
8 червня 2017, 12:15
Національний університет харчових технологій Ауд. 310, корпус А
Літня школа проекту Жан Моне Модуль EcoPro
7 червня 2017, 13:00
корпус 11, ауд. 359
Науково-методичний семінар на кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК
25 квітня 2017, 21:38
м. Київ, вул. Героїв Оборони, буд. 12В
Робота секції "Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК" VII МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ
24 вересня 2016, 7:17
м. Киъв, вул. Володимирська, 68, НУХТ
Міжнародна науково-практична конференція “Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості”
10 жовтня 2014, 10:00
НУХТ, м. Київ
III Спеціалізована конференція «Якість та безпека зерна, борошна, круп та комбікормів - 2014»
3 червня 2014, 9:00
Международный выставочный центр, Броварской пр-т, 15, г. Киев, Украина
всё для хлебопеков, кондитеров и пиццайол: "Хлеб – 2014"; "КондитерЭкспо – 2014"; "PizzaFairUA – 2014"
20 лютого 2014, 9:00
м. Київ, Україна
Практические приемы управления в ресторане
10 квітня 2013, 9:00
г. Киев, «КиевЭкспоПлаза» (м. Нивки, ул. Салютная, 2б, павильон №1)