Дисципліни кафедри

 

Кафедра забезпечує підготовку студентів з 22 навчальних дисциплін на 5 факультетах НУБіП України, зокрема:

 

1. Гідростатика і гідродинаміка харчових виробництв

2. Експлуатація технологічного обладнання

3. Інформатика та інформаційні технології

4. Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі

5. Математичне моделювання процесів та систем

6. Машини та обладнання АПК

7. Машини та обладнання для переробки та збереження сільськогосподарської   продукції

8. Механіка харчових виробництв

9. Надійність обладнання галузі

10. Оптимізація виробничих процесів

11. Оптимізація технологій галузі

12. Основи промислового будівництва

13. Проектування підприємств м’ясопереробної галузі

14. Проектування підприємств рибопереробної галузі

15. Процеси і апарати харчових виробництв

16. Процеси та апарати біотехнічних виробництв

17. Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості

18. Теплові процеси харчових виробництв

19. Технологічне обладнання галузі  (м’ясо)

20. Технологічне обладнання галузі (риба)

21. Університетська освіта

22. Фізико-хімічні і технологічні основи холодильних процесів

 

Назви факультетів та інститутів на яких ведуться навчання:

 

1. факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК;

2. механіко-технологічний факультет

3. факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

4. факультет інформаційних технологій

5. навчально-науковий інститут енергетики, автоматики  і енергозбереження

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook