Студентський науковий гурток «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів»


  • Студентський науковий гурток «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» був створений 2003 року і є добровільним науковим об'єднанням студентів, утвореним з метою організації та сприяння їх науково-дослідницької, дослідно-конструкторської та винахідницької діяльності. В роботі гуртка кафедри беруть участь магістри, що навчаються  за спеціальністю 211 "Ветеринарна медицина" та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
    Метою діяльності гуртка є реалізація наукового і творчого потенціалу талановитих студентів Університету.
    Основними завданнями Гуртка є:
  • організація науково-дослідницької та винахідницької діяльності;
  • створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу членів Гуртка;
  • залучення до участі в наукових конференціях, семінарах, експедиціях та інших науково-дослідницьких і просвітницьких заходах;
  • створення сприятливих умов для активного залучення студентів до наукової діяльності;
  • сприяння розширенню університетського, регіонального, всеукраїнського та міжнародного студентського співробітництва у сфері науки та інновацій; 
  • розвиток взаємозв'язків з благодійними фондами, організаціями і об'єднаннями в Україні та за її межами;
  • забезпечення і захист прав та інтересів членів Гуртка;
  • сприяння інноваційній діяльності членів Гуртка; участь у громадському житті університету.


Керівник – доц. Галабурда М.А.

Форми діяльності гуртка включають:
1. Набір студентів і формування робочих груп.
2. Визначення тем досліджень та закріплення наукових керівників.
3. Проведення лабораторних і польових досліджень.
4. Підготовка презентацій і виступів на наукових форумах.
5. Публікація результатів досліджень у наукових виданнях.

Запрошуємо доєднуватися до роботи студентського наукового гуртка всіх зацікавлених студентів!