Студентський науковий гурток «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів»
- Студентський науковий гурток «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» був створений 2003 року і є добровільним науковим об'єднанням студентів, утвореним з метою організації та сприяння їх науково-дослідницької, дослідно-конструкторської та винахідницької діяльності. В роботі гуртка кафедри беруть участь магістри, що навчаються за спеціальністю 211 "Ветеринарна медицина" та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
Метою діяльності гуртка є реалізація наукового і творчого потенціалу талановитих студентів Університету.
Основними завданнями Гуртка є: - організація науково-дослідницької та винахідницької діяльності;
- створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу членів Гуртка;
- залучення до участі в наукових конференціях, семінарах, експедиціях та інших науково-дослідницьких і просвітницьких заходах;
- створення сприятливих умов для активного залучення студентів до наукової діяльності;
- сприяння розширенню університетського, регіонального, всеукраїнського та міжнародного студентського співробітництва у сфері науки та інновацій;
- розвиток взаємозв'язків з благодійними фондами, організаціями і об'єднаннями в Україні та за її межами;
- забезпечення і захист прав та інтересів членів Гуртка;
- сприяння інноваційній діяльності членів Гуртка; участь у громадському житті університету.
Керівник – доц. Галабурда М.А.
Форми діяльності гуртка включають:
1. Набір студентів і формування робочих груп.
2. Визначення тем досліджень та закріплення наукових керівників.
3. Проведення лабораторних і польових досліджень.
4. Підготовка презентацій і виступів на наукових форумах.
5. Публікація результатів досліджень у наукових виданнях.