Студенти спеціальності «Управління інноваційною діяльністю» знайомляться з потенційними роботодавцями

19 травня 2016 року

     17 травня студенти спеціальності «Управління інноваційною діяльністю» відвідали одну з провідних диверсифікованих агропромислових компаній в Україні «Kernel».
     Менеджер зі зв'язків з інвесторами Єгор Самусенко розповів про діяльність компанії, виробничі активи якої простягаються від чорноземних сільгоспугідь – до олійноекстракційних заводів, а логістика будується на базі найбільшої сільськогосподарської інфраструктури, що включає мережу елеваторів і глибоководні експортні термінали.

     Про програми стажування в ній та можливість проходження виробничої практики для студентів розповіла Оксана Франків – менеджер проекту «Університет міжнародних програм» та «Кернел шанс». Кернел Шанс – це корпоративна програма, що забезпечує адаптацію та розвиток молодих спеціалістів після закінчення вишу для подальшої роботи в компанії. 

     

     Доповідачі відповіли на запитання аудиторії, а також розповіли про можливість працевлаштування з подальшими перспективами, стабільною оплатою праці та забезпечення житлом і харчуванням. 

     Студенти отримали багато позитивних вражень, досвіду, важливої інформації, відзначили високий професіоналізм доповідачів та розширили свої майбутні професійні контакти.
 

Ольга Витвицька,
завідувач кафедри менеджменту
інноваційної діяльності
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook