Виїзне заняття з магістрантами до Центру ветеринарної діагностики

14 травня 2016 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України та ТОВ «Центр ветеринарної діагностики» підписали договір про співробітництво та організацію взаємовідносин в області навчальної та наукової роботи.  Тепер науково-педагогічний склад  та студенти факультету ветеринарної медицини можуть співпрацювати та навчатися на базі центру.

Доцентом кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого Цвіліховським Валерієм Івановичем 10 та 11 травня 2016 року були проведені виїзні заняття зі студентами магістратури 2-го року навчання за спеціалізацією «Лабораторна справа».

Мета заняття – ознайомлення студентів з сучасними підходами до діагностики та профілактики захворювань сільськогосподарських тварин, який базується на світовому та вітчизняному досвіді.

Магістранти магістерської програми «Методи біохімічних досліджень» прослухали лекцію керівника центру Собко Ірини Олександрівни, в якій висвітлено новий підхід прогнозування найкритичніших  точок здоров’я продуктивних корів у різні періоди життя, зв’язані з  відхиленням біохімічного профілю крові.

Магістранти магістерської програми «Мікробіологічні методи діагностики у тваринництві та ветеринарній медицині» отримали інформацію щодо прогнозування здоров’я тварин за визначенням серологічного профілю.

Співробітники центру ознайомили студентів з сучасним обладнанням, методами та методиками виконання досліджень в лабораторіях гістології, серології, бактеріології, патологічної анатомії та молекулярної діагностики.

Заняття проведені на високому рівні в формі пояснень, запитань та дискусій.  Студенти отримали неймовірне задоволення від отриманої інформації, адже «Центр ветеринарної діагностики» має 15 річний досвід на ринку України і супроводжує більше 500 сільськогосподарських підприємств та виробників кормів і кормових добавок. Центр проводить більше 120 тисяч аналізів на рік.

 

Доцент кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого

Цвіліховський Валерій Іванович


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook