Новинки в автоматизованому бібліотечному обслуговуванні за допомогою засобів «Читача» АБІС «УФД/Бібліотека»

27 квітня 2016, 14:31

26 квітня 2016 р. працівники наукової бібліотеки  взяли участь у семінарі-практикумі «Засоби читача для доступу до інформації АБІС «УФД/Бібліотека», який відбувся на базі наукової бібліотеки ім. Максимовича КНУ Тараса Шевченка.

Метою цього семінару було ознайомлення та набуття практичних навичок роботи з засобами користувача щодо доступу до інформації  АБІС «УФД/Бібліотека».

 

З вступним словом виступив директор НБ ім. Максимовича - Сербін Олег Олегович, привітавши всіх учасників семінару-практикуму, розповів що, НБ ім. Максимовича, разом з ТОВ «Український фондовий дім», буте приймати участь в розробці нових можливостей  АБІС «УФД/Бібліотека» та побажав всім плідної роботи.

 

Тренером  семінару був представник компанії ТОВ «Український фондовий дім» - Ігор Карпенко. Семінар був побудований на практичному ознайомленні з можливостями окремих програмних модулів, а саме:

ОПМ «WEB» - доступ через стандартний WEB браузер;

ОПМ «Android» - доступ через смартфон/планшет з операційною системою Android;

ОПМ «Термінал» - доступ через персональний комп’ютер/ноутбук/планшет з Java машиною і сенсорним манітором.

 

Семінар був корисний з точки зору набуття практичних навичок користування даним продуктом та як альтернатива його використання в бібліотечній галузі.

Мельничук Лариса,
Омельчук Майя,
наукова бібліотека
НУБіП України


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook