Кубок НУБіП України з жиму штанги лежачи знайшов своїх володарів серед збірних команд факультетів

27 квітня 2016 року

     20 квітня відбувся кубок НУБіП України з жиму штанги лежачи серед збірних команд факультетів університету. У змаганні взяли участь більше 70 атлетів у складі 12 збірних команд факультетів (ННІ). Спортсмени змагалися у семи вагових категоріях. В особистій першості переможці визначалися за найкращим результатом жиму максимальної ваги з трьох спроб.

     У першій ваговій категорії до 59 кг перемогу здобув студент ННІ енергетики і автоматики Руслан Долинний. Друге та третє місця посіли відповідно Юрій Деркач і Максим Задорожній – представники факультету тваринництва та водних біоресурсів.

     У наступній ваговій категорії до 66 кг призові місця розподілилися так. Першим став студент ННІ лісового і садово-паркового господарства Олег Гладиш, другим – студент ННІ енергетики і автоматики Сергій Лукашов, третім – студент факультету тваринництва та водних біоресурсів Петро Голдун.

    Третя вагова категорія до 74 кг виявилася переможною для студента факультету ветеринарної медицини Ростислава Сулейманова, який посів перше місце, студента факультету конструювання та дизайну Валерія Олексенка (ІІ місце) та студента факультету аграрного менеджменту Максима Клеваки (ІІІ місце). 

    У ваговій категорії до 83 кг кращим став Олександр Левченко – студент механіко-технологічного факультету. Друге та третє місця посіли відповідно студент факультету аграрного менеджменту Микита Єриженко і студент факультету інформаційних технологій Артем Кульгейко

    У ваговій категорії до 93 кг беззаперечним переможцем став студент гуманітарно-педагогічного факультету Олег Поляруш. На другій сходинці закріпився представник механіко-технологічного факультету Віктор Плисюк, а на третій – студент факультету аграрного менеджменту Дмитро Коденець.

     Командна першість визначалася за сумою кращих 9-ти показників, розрахованих за коефіцієнтом Уілкса. Переможцем командної першості із сумою балів 723,74 стала збірна механіко-технологічного факультету. Друге місце із сумою балів 537,22 завоювали спортсмени факультету тваринництва та водних біоресурсів. Третє місце – за факультетом аграрного менеджменту, команда якого набрала 504,66 балів. Щиро вітаємо спортсменів з гідним виступом і бажаємо досягати ще більших спортивних вершин!

     

     Із переможців та призерів кубку буде сформована збірна НУБіП України, яка захищатиме честь університету на чемпіонаті Києва з пауерліфтингу 4-5 червня. Змагання пройдуть у парку «Дружби народів» (екстрим-парк), на соціальному майданчику для силових видів спорту. 

Запрошуємо всіх бажаючих підтримати наших спортсменів!

Дмитро Черкашин,
тренер збірної НУБіП України з пауерліфтингу
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook