Студентка економічного факультету Наталія Наконечна – призер ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка природокористування»

19 квітня 2016 року

     12-14 квітня у м. Дубляни на базі Львівського національного аграрного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка природокористування». Цьогорічний захід зібрав понад 50 представників студентської молоді із 23 вишів України. 

     Проведення олімпіади передбачало перевірку як теоретичних знань, так і практичних навичок студентів щодо розуміння, вирішення актуальних проблем економіки природокористування та охорони довкілля.
     Для викладачів, учасників олімпіади проведено круглий стіл «Регіональні особливості природокористування і сільський зелений туризм: економічні аспекти». Його учасники жваво дискутували про проблеми урбанізації, розвиток сільського зеленого туризму, децентралізації і самоорганізації сільських громад у контексті вдосконалення природокористування.

     Подбали організатори і про дозвілля своїх гостей. Учасники відвідали музеї Степана Бандери, професора, доктора економіки сільського господарства Євгена Храпливого, що знаходяться у центральному корпусі ЛНАУ. Також незабутньою та насиченою приємними враженнями видалася поїздка до міста Лева.
    За результатами олімпіади студентка четвертого курсу економічного факультету спеціальності «Економіка підприємства» Наталія Наконечна виборола третє місце та нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

Изображение

     Подяку Львівського національного аграрного університету «За участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка природокористування» та розвиток міжвузівської співпраці» отримала завідувач кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка професор Світлана Рогач. Подякою відзначена також студентка четвертогого курсу економічного факультету спеціальності «Економіка підприємства» Наталія Дробітько.

Світлана Рогач,
завідувач кафедри економіки
підприємства ім. проф. І.Н. Романенка 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook