Увага! Конкурс грантів на дослідження у галузі сільського господарства від Civilian Research & Development Foundation Global

13 квітня 2016 року

 Civilian Research & Development Foundation Global оголосила конкурс грантів для дослідників у галузі сільського господарства. Установа приймає пропозиції від спільних команд науковців США і України щодо проектів, пов’язаних з сільськогосподарськими науками за таким тематичним спрямуванням:

 
1. Стійкі методи ведення сільського господарства – ґрунту та управління водними ресурсами для запобігання погіршенню стану навколишнього середовища від промислового сільського господарства; підвищення врожайної стійкості до зміни клімату та інших факторів навколишнього середовища.
 
2. Геноміка в рослинництві – технології (методи), які можуть поліпшити продуктивність сільськогосподарських культур, одночасно підвищуючи екологічну стійкість сільськогосподарських земель.
 
Бюджет проекту складає до $ 90000. У разі перемоги в конкурсі, команди США і України отримають фінансування в розмірі до 45 тисяч на кожну на виконання проекту впродовж 1-2 років.
 
Кінцева дата подання заявки на конкурс – 15 червня 2016 року.
 
Детальніше: http://www.crdfglobal.org/grants-and-grantees/current-funding-opportunities/2016/04/11/2016-u.s.-ukraine-agricultural-research-competition
 
 
Сергій Бондаренко,
керівник групи супроводу міжнародних науково-технічних проектів
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook