Юридичний факультет переможець 59-тої Спартакіади студентів НУБіП України з баскетболу

1 квітня 2016 року

Традиційно, з приходом весни, в НУБіП України розпочинаються змагання серед чоловічих команд факультетів з баскетболу. Цей рік не став виключенням. Бажання взяти участь у турнірі виявило п’ятнадцять команд. Згідно жеребкування, їх було розподілено на чотири групи, з яких до наступного етапу проходило по дві команди, а далі, за «Олімпійською системою» матчі проводились на вибування.

Уже із самого початку змагань команда юридичного факультет дала всім зрозуміти, що налаштована тільки на перемогу. В груповому етапі, без особливих проблем, юристи розібрались з гравцями ННІ лісового і садово-паркового господарства та факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

 В одній четвертій фіналу наша команда мала зіграти з економістами, але суперники не з’явились на гру, тому ми автоматично пройшли далі.

У півфіналі з рахунком 54:26 вдалося здолати команду механіко-технологічного факультету.

Як і очікувалось, найбільш яскравим та напруженим виявився фінальний поєдинок, де гравцям юрфаку протистояла досвідчена команда факультету комп`ютерних наук та економічної кібернетики, до речі минулорічні чемпіони першості університету.

За грою спостерігав повний зал глядачів, матч також відвідав Ректор Ніколаєнко Станіслав Миколайович та проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.

Фінал виявився захоплюючим та емоційним і зміг порадувати глядачів. На грі було все, від травм та видалень до феєричних кидків, адже кожна команда хотіла за будь яку ціну здобути кубок. Переможця вдалося виявити лише в овертаймі, де з перевагою в два очки сильнішими виявилися гравці збірної юридичного факультету у наступному складі: Сиротюк Владислав Володимирович 2 курс  1 група, Пушкар Ярослав Петрович 4 курс 1група, Пархоменко Роман Олександрович 3 курс 1 група, Іщук Роман Вікторович 2 курс 1група, Корчагін Кирило Андрійович 2 курс 3 група, Стецюк Дмитро Сергійович 3 курс 3 група, Неділько Дмитрій Ігорович 1 курс 1група, Ляхович Олександр Олександрович 4 курс 1 група, Денисенко Сергій Вікторович 4 курс 1 група .

Всім тим, хто не прийшов подивитися гру та підтримати своїх, можемо сказати: Ви багато втратили, бо змагання справді були цікавими та насиченими! Тим, хто хотів би займатися баскетболом варто відвідати такі змагання та подивитися на майстерну гру.

Всім вболівальникам вдячні за Вашу енергію та підтримку, а спортсменам – за дійсно захоплюючі ігри.

Також хотілося б висловити подяку заступнику декана зі спортивно-масової роботи юридичного факультету Черкашину Д.К. за організацію команди та декану юридичного факультету Ярій О.С. за всебічну підтримку спорту на факультеті.

 

Ляхович Олександр,

студент юридичного факультету 4-го курсу 1 групи,

 капітан збірної юридичного факультету з баскетболу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook