На вченій раді факультету тваринництва та водних біоресурсів розглянуто питання практичної підготовки студентів

25 березня 2016, 19:21

      24 березня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося чергове засідання вченої ради факультету, на якому був присутнім і ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Тож розпочинаючи його декан факультету Вадим Кондратюк разом із ректором з приємністю вручили нагороди переможцям 70 студентської наукової конференції, що відбулася на факультеті два дні тому, а також грамоти і дипломи переможцям зі спортивних змагань, які проходили, як на рівні університету і України, так і за її межами.

    Потім про результати анонімного анкетування серед усіх студентів факультету доповів декан, про результати профорієнтаційної роботи - завідувачі усіх 8 кафедр, заступник декана  Руслан Кононенко – про стан і шляхи покращення практичної підготовки студентів, а завідувач кафедри гідробіології та іхтіології Петро Шевченко зробив наукову доповідь на тему : «Гідроекологічні, гідробіологічні та антропічні умови існування риб в континентальних рибогосподарських водоймах і водотоках».

     Було розглянуте і вкрай важливе питання створення Центру практичної підготовки студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів, про це доповів декан факультету.  Вадим Миколайович зазначив, що ця робота уже розпочата і спільними зусиллями ми доведемо її до логічного завершення. 

      Підсумовуючи проведення вченої ради ректор Станіслав Миколайович наголосив на слабких і сильних сторонах розвитку освіти і науки, практичної складової навчання на факультеті, окреслив можливі шляхи подальшого розвитку факультету та навів актуальне на сьогодні гасло: «Хочеш жити-умій навчатись».

 

 

 

 

 

Людмила Зламанюк,

секретар вченої ради факультету

тваринництва та водних біоресурсів 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook