Факультет аграрного менеджменту запрошує на навчання випускників Київщини

5 березня 2016 року

     1 березня 2016 р. доцент кафедри економічної теорії НУБіП України Власенко Ю.Г. провів зустріч із учнями одинадцятих класів ЗОШ I-III ступенів № 18, м. Ірпеня в смт. Коцюбинське Київської області.

      Проведенню зустрічі посприяли класні керівники випускних класів Певнева Л.К., Гранатова О.В. та директор школи Лошицький І.В.
    Під час зустрічі Юрій Григорович ознайомив учнів із структурою НУБіП України, поінформував про висококваліфікованих науково-педагогічних працівників, сучасну матеріально-технічну базу, спеціальності, за яким здійснюється підготовка фахівців ОС “Бакалавр” на базі університету та вартість навчання. Наголосив, що університет готує фахівців за освітніми ступенями бакалавр – магістр, а дослідницькі вміння кращі випускники можуть розвивати, продовжуючи навчання в аспірантурі та докторантурі. А ще – паралельно отримати другу вищу освіту.

   

     Також в університеті організовано активне та цікаве студентське життя, створено усі умови для розвитку творчих здібностей у художніх колективах, чи удосконалювання своїх спортивних досягнень. До того ж у вузі є кафедра військової підготовки, яка готує офіцерів запасу-артилеристів.
     Акцентовано увагу про вступ на факультет аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі менеджменту та маркетингу та про можливість під час навчання взяти участь у програмах академічних обмінів із кращими європейськими та американськими університетами.

  

     Учням було роздано буклети і календарі, які містять вичерпну інформацію про університет. 

     Завершилось знайомство запрошенням майбутніх абітурієнтів на зустріч 12 березня о 14:00 (10 корпус, аудиторія 228) в День відкритих дверей.


Власенко Ю.Г.,
доцент кафедри економічної теорії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook