Міжнародний семінар та відбір в рамках співпраці НУБіП України та УПН Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина)

25 лютого 2016 року

25-26 лютого в рамках угоди про співпрацю НУБіП відвідали партнери з Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) пані Ф.Рупп та пані К.Ньорінг.
В НУБіП відбувся міжнародний семінар по темі: "Організація і планування підприємництва. Спрощене планування. Програмне планування" для студентів міжнародної магістерської програми "Адміністративний менеджмент". Семінар проводили лектори – пані Ф.Рупп (УПН Вайєнштефан-Тріздорф, Німеччина) та доц. Передерій Н.О. (НУБіП України).Такі семінари щорічно проходять в стінах НУБіП на факультеті аграрного менеджменту в рамках співпраці нашого та німецького вишів, що дає можливість нашим студентам отримувати МВА-сертифікати міжнародного зразка.

Німецькі колеги обговорили з деканом факультету аграрного менеджменту Анатолієм Остапчуком, координатором програми Наталією Передерій нагальні питання щодо подальшого успішного розвитку магістерської програми.

Також сьогодні розпочався відбір на стажування на практичному навчальному семестрі в УПН Вайєнштефан-Тріздорф, який складається з письмової частини та співбесіди. Усна співбесіда відбудеться 26 лютого, її будуть проводити партнери з німецького вишу - пані Ф. Рупп та пані К.Ньорінг та керівник офісу «ДААД-Україна» - пані Г.Ціммерманн.

Наталія Передерій,
координатор програми

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook