II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування завершився успішно

16 вересня 2015 року

     11-12 вересня на базі факультету інформаційних технологій відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування для команд вишів столиці та Київщини. Тож НУБіП приймав кращих представників із десяти університетів за результатами першого етапу, що проходив у квітні.
     З вітальним словом до учасників звернулася вчений секретар університету Оксана Барановська. А голова оргкомітету – професор Вінницького національного технічного університету Володимир Месюра вручив учасникам змагань сертифікати літньої школи з програмування.


 

     Переможці другого етапу потрапляють до наступного, який буде проходити у двох кваліфікаційних групах. Перша – учасники півфіналу світової першості, друга – фіналу української першості. За результатами змагань у київському регіоні учасниками півфіналу першості світу стали 7 команд з Київського національного університету імені Тараса Шевченка (тренер В. Бондаренко), Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» (тренери І. Назарчук та О. Молчановський), Національного університету «Києво-Могилянська академія» (тренер Б. Норкін) та Національного університету біоресурсів і природокористування України (тренер Б. Голуб).

    

     Вперше до світового півфіналу увійшла і команда нашого університету у складі студентів четвертого курсу Трохименка Віктора, Мазуренка Даниіла та Яременка Миколи.
     На український фінал у м. Харків, який відбудеться 22-25 жовтня, відібрано дві команди з НУБіП України, по одній з НТУ України «КПІ» та Київського національного університету культури і мистецтв.
 

Бажаємо нашим командам успіхів!


Олена Глазунова,
декан факультету інформаційних технологій
Олексій Ткаченко,
заступник декана

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook