Лекція професора Д. Кенелі (Айова, США) студентам факультету тваринництва та водних біоресурсів

4 вересня 2015 року

     В університеті з десятиденним візитом перебуває делегація Університету штату Айова (США) у складі професора Дагласа Кенелі та викладача Джоді Корнела. Тож 3 вересня професор Кенелі прочитав лекцію для студентів четвертого курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів.

  

     Він розповів про те, як можна стати студентом їхнього університету та про особливості вступної кампанії, вартість навчання, розмір стипендії. А ще – чому навчають студентів за спеціальністю «Тваринництво». Професор ґрунтовно описав особливості навчального процесу у своєму університеті, проведення практичних занять та підготовки до написання дипломних робіт і складання іспитів.

     На численні запитання студентів гість із задоволенням дав вичерпні відповіді. Але найбільший інтерес у майбутніх випускників бакалаврату викликало питання вступу у магістратуру та аспірантуру Університету штату Айова. Професор Кенелі запевнив, що зараз відновлюються програми обміну студентами між університетами, які вже діяли тривалий час. Та зауважив, що головним і визначальним чинником є знання англійської мови та фахова освіта, а також зацікавленість молоді у проведенні науково-дослідних робіт.
     Домовлено, що незабаром професор повернеться до НУБіП України для проведення курсу лекцій з «Годівлі тварин» та «Гігієни тварин». Студенти радісно відреагували на цю новину та висловили вдячність за вже проведену лекцію.

Сергій Грищенко,
заступник декана факультету тваринництва
та водних біоресурсів

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook