НУБіП України – КНУ імені Тараса Шевченка: підписано договір про співпрацю

4 серпня 2015 року

     Між НУБіП України та КНУ імені Тараса Шевченка започатковано співпрацю. Старт їй дав підписаний ректорами Станіславом Ніколаєнком та Леонідом Губерським договір про співробітництво та організацію взаємовідносин. 

    Безпосередні його ініціатори та виконавці – завідувач кафедри технології конструкційних матеріалів та матеріалознавства факультету конструювання та дизайну Євгеній Афтанділянц і професор кафедри фізичної електроніки факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем Анатолій Веклич.

     Відтепер сторони спільно досліджуватимуть електрофізичні параметри процесу отримання наночастинок металів у плазмі дугового розряду. Йдеться про проведення спектрометричних досліджень плазми електричних дуг між електродами, обмін інформацією щодо результатів дослідження плазми дуги між композиційними матеріалами, матеріалознавчих досліджень структури та властивостей наночастинок металів та препаратів на їх основі. Крім цього, договором передбачений обмін науково-методичними матеріалами і програмами та іншою літературою і спільні публікації науковців.

Ольга Наконечна
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook