Увага! Літній вирівнювальний семестр-2015!

10 серпня 2015 року

    З 11 серпня 2015 року розпочинається літній вирівнювальний семестр для вступників, зарахованих на 2 та 3 курси бакалаврату на базі диплому молодшого спеціаліста!

    У вівторок, 11 серпня 2015 р. (внутрішній двір 11 навчального корпусу) об 11.00 відбудуться загальні збори вступників, зарахованих на 2 та 3 курси бакалаврату на базі диплому молодшого спеціаліста.

Місце проведення зборів – навчальний корпус № 11, внутрішній двір,
вул. Героїв Оборони, 12, м. Київ.

   Основне питання, що буде розглядатися на зборах – участь у вирівнювальному літньому семестрі з метою ліквідації академічної різниці, яка виникає при зарахуванні вступників з ОКР «Молодший спеціаліст» на 2-3 курси освітньо-професійних програм «Бакалавр»

   Загальна інформація щодо організації навчання у вирівнювальному літньому семестрі в НУБіП України
1. З метою зменшення академічної різниці, що виникає при зарахуванні вступників із ОКР “Молодший спеціаліст” на навчання за освітньо-професійною програмую на здобуття освітнього ступеня “Бакалавр”, НУБіП України проводить з 11.08 по 28.08.2015 р. вирівнювальний літній семестр.
2. Навчання у вирівнювальному літньому семестрі здійснюватиметься на платній основі.
3. Просимо звернути увагу: оцінки, отримані при ліквідації академічної різниці, не впливатимуть на індивідуальний рейтинг студента та нарахування стипендії.

Розклад літнього вирівнювального семестру

Додатки (Зразок Заяви, Додаток до заяви, Зразок Договору, Перелік дисциплінн вирівнювального літнього семестру, Навчальний план)

Навчальний відділ
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook