Черговий успішний етап співпраці ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та "Шнейдер Електрик Україна"!

29 червня 2015 року

    Співпраця ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та "Шнейдер Електрик Україна" дозволяє використовувати для теоретичного та практичного навчання студентів найсучасніше обладнання. Так, у червні 2015 року, на кафедрі електропостачання ім. проф. В.М. Синькова завершено монтаж лабораторного стенда з автоматичним вимикачем на струм до 4000 А Masterpact NW 40b H1.

    Апарати серії Masterpact NW є передовими розробками компанії "Шнейдер Електрик" та володіють високою відключаючою здатністю і стійкістю до струмів короткого замикання. Крім того, дані апарати мають компакні розмірі, прості в монтажі та обслуговуванні. Автоматичні вимикачі Masterpact оснащені блоками контролю і керування Micrologic, які розроблені для забезпечення захисту силових кіл і споживачів, для дистанційної аварійно-попереджуючої сигналізації. Вимірювання струмів, напруг, потужності та частоти в режимі теперішнього часу створюють умови для постійного контролю та реагування на аварійні режими.

     Викладачами кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова розроблено методичні матеріали для виконання лабораторних робіт із використанням зазначеного обладнання та введено їх до начальних програм підготовки бакалаврів та магістрів.
    Керівництво ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження висловлює щиру подяку провідному інженеру "Шнейдер Електрик Україна", випускнику нашого ННІ В.В. Устимчуку за сприяння в передачі обладнання та його монтажу і створення суперсучасної лабораторії з обладнанням провідної у світі електроенергетичної компанії.



к.т.н., доцент С.М. Волошин,

в.о. завідувача кафедри електропостачання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook