Створено Раду роботодавців на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

3 червня 2015 року

     З метою забезпечення високої якості професійної підготовки фахівців 22 травня 2015 року відбулася зустріч колективу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК із керівниками підприємств та установ, з якими факультет співпрацює багато років. 

 

№ з\п

Назва підприємства

1

ТОВ «МАТІМЕКС-УКРАЇНА»

2

ПАТ «Миронівський завод по виготовленню круп і комбікормів» (М’ясопереробне підприємство «Легко»)

3

ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»

4

ТЮФ (орган сертифікації)

5

ПАТ «Могунція-Україна»

6

АТ «Пирятинський сир завод»

7

ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат»

8

М’ясопереробне підприємство «Бердянські ковбаси»

9

ТОВ «Рибкоп-продукт»

10

ТОВ «ЛАН-Україна» (Молопереробне підприємство «Віль-Бін-Дан»)

11

ТОВ «Брусилівський маслозавод»

12

ТОВ «Камянець-Подільський птахокомбінат»

13

ТОВ «Оіл-Карт» орган сертифікації

14

ТОВ «ДП Житомирстандарт»

15

ТОВ «Натурпродукти»

16

ТОВ «Солом’янський МПЗ»

17

Інститут продовольчих ресурсів НААН України

18

Інститут здоров’я нації

19

НДІ ядерних досліджень НААН України

20

Національна асоціація виробників дитячого харчування, молочноконсервної та сокової продукції «Укрконсервмолоко»

21

ТОВ «ДТ Українські Харчові Технології»

22

ТОВ «Торговий дім «Технологія Трейд»

23

ПП «АЛМА-ВЕКО, ФУД»

24

ПП Тейст-Дизайн

25

ТОВ «Міжнародний центр харчових технологій»

26

ТОВ «БМБ Бленд»

27

ТОВ «НЕЙЧУРАЛ ФУД ПЛЮС»

28

ТОВ «К ІМПЕКС»

29

ТОВ «2К ІМПЕКС»

30

ПП «Туристична компанія Аква-Тревел»

 

  

     На багатьох з цих підприємствах та установах працюють випускники факультету, проводяться робочі зустрічі, спільні науково-практичні семінари, виробничі практики тощо.

    На зустрічі обговорені актуальні питання переробних підприємств харчової промисловості України та фахової підготовки випускників факультету. Приємно було чути від роботодавців високу оцінку якісті теоретичної підготовки випускників, а також запропоновано поглибити практичну складову навчального процесу. Роботодавці, що займаються сертифікацією та стандартизацією акцентували увагу на потребу фахівців, що вільно володіють іноземною мовою. 



     Декан факультету висловила глибоку вдячність членам ради за згоду працювати разом у сфері підготовки майбутніх фахівців з харчових технологій та управління якістю продукції АПК і пояснила, які завдання стоять перед Радою.



 

Баль-Прилипко Л.В.,
декан факультету харчових
технологій та управління якістю
продукції АПК  

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook