Всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» – вітаємо переможців!

12 березня 2024 року
ФВМ НУБіП України
   Відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України від 07.11.2023 р. № 2994 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади з галузей знань та спеціальностей у 2023-2024 н.р.» та наказу ректора НУБіП України від 05.12.2023 р. № 1265 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2023-2024 н.р. у НУБіП України» 29 лютого та 6 березня 2024 року на факультеті ветеринарної медицини було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина».

   В олімпіаді взяли участь 52 здобувача вищої освіти 6 курсу (термін навчання 6 років) ОС «Магістр» спеціальності 211 «Ветеринарна медицина».
   Олімпіада проводилась у два етапи: теоретичний і практичний.

 

   Для проведення теоретичного етапу олімпіади, членами організаційного комітету було розроблено комплекти ситуаційних завдань для учасників з дисциплін: «Ветеринарне акушерство, гінекологія та біотехнологія відтворення тварин з основами андрології», «Внутрішні хвороби тварин», «Оперативна, загальна і спеціальна хірургія», «Гігієна харчових продуктів», «Паразитологія та інвазійні хвороби», «Епізоотологія та інфекційні хвороби» і «Патологічна анатомія та судова ветеринарія».

 

 

 

   Практична частина олімпіади включала в себе виконання здобувачами індивідуальних завдань з клінічних дисциплін, які вони отримали.

 

 

 

 

   Перевірку теоретичних знань та оцінку практичних навиків здобувачів проводило компетентне журі, на чолі з гарантом освітньо-професійної програми «Ветеринарна медицина», головою клінічної ради факультету, завідувачкою кафедри терапії і клінічної діагностики, доктором ветеринарних наук, професором Наталією Грушанською.

   У проведені практичної частини олімпіади також взяла участь представниця Ради роботодавців факультету, провідний ветеринарний консультант компанії ТОВ «Барбус» Анастасія Піпіна, яка привітала учасників олімпіади і вручила їм подарунки від компанії.

 

 

 

 

 

   За результатами проведення олімпіади членами журі було визначено трьох переможців: перше місце виборола Марія Бурлака, друге місце – Каріне Седракян, а третє місцеОльга Василишин.

   Вітаємо наших переможців та бажаємо їм подальших успіхів і перемог на професійній ниві ветеринарної медицини!

Юрій Жук, Сергій Деркач, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook