Збірна команда професорсько-викладацького складу нашого університету посіла 2-ге місце у змаганнях із шахів

1 квітня 2015 року

     31 березня 2015 р. у приміщенні спортивного комплексу Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися спортивні змагання з шахів серед збірних команд професорсько-викладацького складу вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, що розташовані на території Голосіївського району м. Києва. Участь в цих змаганнях взяли збірні команди Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, Національної академії Служби безпеки України та Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Ця гра – символ людської мудрості та логіки. Шахи стимулюють людський мозок до розвитку, допомагають у складних життєвих питаннях в яких треба проявити тактику, гнучкість та хитрість. Погодьтеся, це є гарним стимулом для того, щоб освоїти гру в шахи!
     І ось у такій нелегкій грі з достойними суперниками збірна нашого університету у складі завідуючого лабораторією Кукушева З.Щ., доцентів Слєпцова Ю.В., Кладницької Л.В., ст. викладача Руденського А.А. та майстра виробничого навчання Евченко Л.Г. посіла в загальному заліку почесне 2-ге місце.

     Вітаємо наших шахістів з успішним виступом і сподіваємось, що в наступному році вони здобудуть чемпіонське звання.


М. Любінський
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook