На факультеті землевпорядкування провели благодійний аукціон

2 квітня 2015 року

     У рамках Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів «Управління земельними ресурсами в умовах децентралізації влади» на факультеті землевпорядкування проведено благодійний аукціон. 

     

     

     Лоти представляли студенти та викладачі. Серед них – велопрогулянка із завідувачем кафедри землевпорядного проектування Мартином А.Г., величезний торт від завідувача кафедри земельного кадастру Паламарчук Л.В., картографічний словник термінів від завідувача кафедри геодезії і картографії професора Ковальчука І.П. А ще – майстер-клас «Писанка», а також ціла корзина солодощів, виготовлених власноруч асистентом кафедри геоінформаційних систем і технологій Москаленко А.А. Також зацікавив лот від Шквира І.М.«Кіт в мішку» для активних студентів. А діти доцента кафедри земельного кадастру Бавровської Н.М. представили зроблені власними силами патріотичні прикраси, а також сертифікати на «Підказку на іспиті чи заліку викладача з дисципліни». 

     В свою чергу студенти були не менш активними і підготували лоти від майстер-класів перукарського мистецтва до солодких страв, картин корпусів НУБіП України. Найбільшою несподіванкою став величезний портрет декана факультету землевпорядкування Купріянчик І.П.

     Приємно, що до благодійної справи долучився і голова оргкомітету конференції – проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, а також запрошені гості. В аукціоні взяло участь понад 200 студентів та викладачів.

     Окремо хочеться подякувати професійному ліцитатору, асистенту кафедри цивільного і господарського права Вікторії Андрейцевій, яка професійно провела цей захід. 

     Отож, загальна зібрана сума склала 6695 грн. Студентський актив вирішив передати всі кошти бійцю, який проходить лікування у військовому госпіталі м. Києва. 

Наталія Мединська,
заступник декана факультету землевпорядкування  


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook