Нескорені й незламні випускники спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» у Київському фаховому коледжі архітектури, будівництва та управління

6 лютого 2024 року

   Ще вчора згуртовані випускники та студенти коледжу гамірно прибирали пошкоджені аудиторії та коридори almamater після чергового ракетного удару ненависних сусідів. Вибиті шибки, пошкоджені стіни та стелі, знищені навчальні експонати та стенди….

  Співробітники кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України упродовж тривалого часу співпрацюють з Київським фаховим коледжем архітектури, будівництва та управління. В рамках такої співпраці викладачі кафедри Вікторія Міндер, Оксана Багацька цьогоріч провели рецензування дипломних проєктів випускників коледжу на технологічному відділенні.

 

  А з 26 січня 2024 року розпочала роботу екзаменаційна комісія по захисту випускних кваліфікаційних робіт за спеціальністю 206 «Садово-паркове господарство», у складі: голова ДЕК - Олеся Піхало, члени ДЕК – Галина Савранська, Світлана Мосолова, Галина Явон.
Враховуючи реалії сьогодення, захист проходив у затишних аудиторіях укриття коледжу. Студенти із особливим захопленням розповідали про свої проєкти, які стосувалися як стандартних так і неординарних тем. Роботи стосувалися проєктів озеленення та благоустрою приватних ділянок й міських об’єктів загального і обмеженого користування, а також садів на штучних основах.

  Комісія відмітила роботу Поліни Мазігули на тему «Проєкт озеленення та благоустрою території присадибної ділянки по вул. Пасічанській, 4 у с. Пухівка, Броварського району, Київської області», де випускниця надала цікаві рішення щодо екологічного підходу в озелененні та благоустрої ділянки; Артема Школьного «Проєкт озеленення та благоустрою даху по вул. Набережно-Рибальська, 3 у Подільському районі м. Київ», в котрому автор розробив цікаві підходи в озелененні інтенсивного та екстенсивного саду на даху.


Щиро захоплюємося Вашою завзятість, наполегливістю та професіоналізмом, шановні випускники!

Переможного нам року та до зустрічі в НУБіП України!

 Олеся Піхало,
Оксана Багацька,
Вікторія Міндер,

доценти кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook