На факультеті тваринництва та водних біоресурсів визначено переможців 69-ї студентської науково-практичної конференції

25 березня 2015 року

     19-20 березня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася 69-та студентська науково-практична конференція «СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ТВАРИННИЦТВІ ТА РИБНИЦТВІ: НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ – ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ – ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ»

     Відкрив конференцію декан Вадим Кондратюк, який відзначив важливість даного заходу у формуванні майбутніх науковців та спеціалістів галузей тваринництва і рибництва.

     Потім було заслухано 79 доповідей студентів-гуртківців. Найактивнішими виявилися студенти кафедр гідробіології та іхтіології, генетики, розведення та біотехнології тварин, конярства і бджільництва.

       

     

   

 

     На підставі відкритого обговорення наукових робіт та наукових доповідей учасників науково-практичної конференції комісія організаційного комітету визначила переможців. Диплом першого ступеня отримав студент третього курсу Дмитро Шеремета. Він представив доповідь «Особливості розведення гусей у присадибному господарстві» (наукові керівники – доценти Василь Бочков та Вікторія Мельник). Друге місце за роботу «Розведення собак породи кане корсо у розпліднику “Viva de grand”» посіла стала студентка 5-го курсу Ганна Сірих. Її керівником була доцент Тамара Литвиненко. Третє – студент магістратури Руслан Громок за дослідження «Рибоводно-біологічні результати вирощування коропа кої у ставах» (керівник – доцент Ірина Кірєєва). Крім цього, переможці були нагороджені грошовими премія в розмірі відповідно 1000, 700 і 400 грн.

     


І. Чумаченко,
доцент кафедри технологій виробництва молока і м’яса
М. Грунтковський,
аспірант факультету тваринництва та водних біоресурсів

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook