Сучасні інструменти та обладнання для меблевого виробництва

10 травня 2023 року

 10 травня у рамках проведення всеукраїнського науково-практичного вебінару «Сучасні інструменти та обладнання для меблевого виробництва» відбулась онлайн зустріч кафедри технологій та дизайну виробів з деревини з працівниками підприємства «Маркетіс».
Менеджер з питань регіонального розвитку відділу продажу інструменту ПП «Маркетіс, Вадим БУХАЛО, Ознайомив з особливостями використання сучасного дереворізального інструменту.

  Менеджер з питань регіонального розвитку відділу продажу обладнання ПП «Маркетіс», Алла КУДОЯР, детально ознайомила з сучасними системи аспірації для меблевих цехів.

  Старший менеджер з питань регіонального розвитку відділу продажу обладнання ПП «Маркетіс», Анатолій СОШЕНСЬКИЙ розповів про еталонне форматно-розкрійне обладнання.

Проведення вебінарів для студентів є важливим елементом сучасного освітнього процесу з рядом переваг:
1. Доступність:
Вебінари забезпечують можливість отримання знань з будь-якого місця, де є Інтернет. Це робить освіту більш доступною для студентів, незалежно від їхнього місця проживання.
2. Гнучкість графіка:
Студенти можуть брати участь в вебінарах, не виходячи з дому, що робить навчання більш гнучким і адаптованим до їхнього графіка.
3. Міжактивність:
Вебінари дозволяють студентам взаємодіяти з викладачем і один з одним у режимі реального часу через чат, обговорення, анкети та інші інтерактивні елементи.
4. Економія часу та витрат:
Відсутність необхідності в подорожах до місця проведення занять робить вебінари ефективним засобом економії часу та фінансових ресурсів.
5. Доступ до експертів:
Вебінари можуть забезпечити можливість студентам слухати і взаємодіяти з визнаними експертами в конкретній галузі без обмежень географічного розташування.
6. Запис та повторення:
Велика перевага вебінарів у тому, що їх можна записувати, і студенти можуть переглядати матеріали в будь-який зручний для них час. Це особливо корисно для тих, хто пропустив вебінар або бажає повторно переглянути матеріали.
7. Актуальність теми:
Дозволяючи швидко реагувати на актуальні події та тренди, вебінари надають можливість включати свіжий контент у програму навчання.
8. Технологічний прогрес:
Вебінари сприяють використанню сучасних технологій в освітньому процесі, що робить навчання більш цікавим та ефективним.
Таким чином, вебінари є необхідним інструментом для підтримки сучасного освітнього процесу, допомагаючи студентам отримувати знання ефективно та зручно.

Доцент кафедри технологій та дизайну

виробів з деревини Юрій Лакида

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook