Обрано нового директора ННІ післядипломної освіти

24 березня 2015 року

     24 березня розпочалося обрання керівників ряду структурних підрозділів університету.


     Першим серед них став навчально-науковий інститут післядипломної освіти. Його директор Марія Кулаєць прозвітував про роботу ННІ за останній період. Вона була доволі ефективною, що серед іншого сприяло зростанню іміджу університету. Як результат, колектив знову висловив довіру Марії Кулаєць: учасники зборів проголосували за її кандидатуру як директора одноголосно і рекомендували вченій раді університету затвердити це рішення.
- Колектив нашого ННІ розуміє задачі, які стоять перед нами, і готовий їх вирішувати, - дякуючи за довіру ректорату і колективу, сказала новообраний директор.
 

     

     У роботі зборів взяв участь проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. І не випадково: саме Сергій Миколайович був першим директором цього ННІ після перепідпорядкування його університету. Він зазначив, що інститут став ефективним підрозділом, має можливість сам себе утримувати і приносити прибуток, а це дуже важливо у сучасних умовах.
 

     Збори також прийняли ухвалу – звернутися до вченої ради університету з пропозицією спростити назву університету для зрозумілішого її трактування. Це питання давно вже «на слуху», і сьогодні колектив ННІ післядипломної освіти висловився «за».
     Переобрання директора цього ННІ стало першою ластівкою: на часі - обрання керівників ще 15 структурних підрозділів.


Валентин Обрамбальський
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook