Переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит»

25 лютого 2015 року
Кафедра фінансів і кредиту

25 лютого 2015 року на кафедрі фінансів і кредиту було проведено І етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит» серед студентів. До складу комісії повірці результатів робіт входили д.е.н., професор кафедри оподаткування і страхування Л.М.Худолій, доценти кафедри фінансів і кредиту Л.А.Аврамчук, В.А.Костюк, І. М. Титарчук, доценти кафедри оподаткування і страхування І.І.Долженко, Р.М.Мамчур.

В олімпіаді брали участь студенти напряму підготовки «Фінанси і кредит» ОКР «Бакалавр» -  20 чоловік; ОКР «Магістр» - 28 чоловік.

Студентам були запропоновані по 5 завдань з таких дисциплін як «Фінанси підприємств», «Бюджетна система», «Фінансовий ринок», «Гроші та кредит», «Податкова система», «Страхування». Вичерпна відповідь на кожне з поставлених завдань оцінювалась  в  20 балів. Максимальна кількість балів – 100. В результаті проведення підсумків олімпіади на основі кількості набраних балів, які набрав кожний з учасників визначено:

1 місце    Литвинець Наталія Олександрівна – 1 курс ОКР «Магістр», 2 група (77 балів);

2  місце   Афанаскіна Ілона Сергіївна - 1 курс ОКР «Магістр», 1 група (70 балів);

3  місце   Гринчук Анна Борисівна - 4 курс ОКР «Бакалавр», 10 група (60 балів);

Вітаємо переможців та бажаємо із честю представити наш навчальний заклад у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади у Тернопільському національному економічному університеті 1-3 квітня.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook