Відбулося чергове засідання навчально-методичної ради факультету ветеринарної медицини

20 жовтня 2023 року
ФВМ НУБіП України
   16 жовтня під головуванням професора Володимира Кіндратовича Костюка відбулося чергове засідання навчально-методичної ради факультету ветеринарної медицини. На ньому було розглянуто рукописи навчально-методичної літератури, підготовлені науково-педагогічними працівниками кафедр ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька; епізоотології, мікробіології і вірусології; терапії і клінічної діагностики; хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка.

   Також на черговому засіданні навчально-методичної ради розглянуто електронні навчальні курси, представлені до атестації та переатестації, скринкасти відео лекцій та лабораторних занять, підготовлені науково-педагогічними працівниками кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії.

 

   З ініціативи гарантів освітніх програм д.вет.н., проф. Наталії Геннадіївни Грушанської та д.вет.н., проф. Ольги Миколаївни Якубчак, заступника декана з навчальної роботи та заступника голови навчально-методичної ради факультету, к.вет.н., доц. Сергія Степановича Деркача обговорювалось питання модернізації навчальних планів, у тому числі включення до них нових дисциплін, запропонованих науково-педагогічними працівниками.
   На засіданні навчально-методичної ради було розглянуто низку інших поточних питань.


Ірина Деркач,
секретар навчально-методичної ради

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook