Відкриття Школи українського республіканця

7 жовтня 2023 року
  6 жовтня у нашому Університеті розпочалася довгоочікувана захоплива подія – студентський фестиваль під назвою «Школа українського республіканця». Це багатогранне свято, яке об’єднує університетську спільноту в усій її різноманітності.

  Фестиваль сьогодні – це унікальна можливість стати частиною крутого, креативного студентського ком’юніті; це 3 дні, які кожен учасник буде згадувати до наступного року; це своєрідна школа підготовки до справжнього студентського життя, яке неможливо забути та від якого неможливо відмовитись.
  А також в реаліях нашого сьогодення фестиваль – це можливість допомогти випускниці НУБіП України Катерині, яка зараз служить в ЗСУ, забезпечити свій підрозділ машиною. Лише за концерт-відкриття було зібрано понад 15000 грн за вхід на фестиваль, окрім цього з організаційного внеску учасників команд буде перераховано відсоток на потреби закриття збору. По завершенню фестивалю буде надано звіт про зібрану суму за всі три дні проведення.
  Для того щоб залучати молодь і збирати великі донати своїми силами, студентство, беручи приклад з інфлюєнсерів, артистів, блогерів створюють цікаве та креативне, з виступів, які ми могли бачити впродовж дня немає нічого забороненого і неприпустимого в сучасності.

 

  Школа українського республіканця акцентує увагу на активному громадському ставленні студентів, спонукаючи молодь до активної участі у суспільному житті та громадському процесі, саме тому під час відкриття також з вітальним словом виступив військовий, студент 4 курсу Руслан Топчан, який розповів про все те, що відбувається зараз у країні. Також всі учасники вшанували пам’ять випускника університету, який загинув, захищаючи Україну.

 

 

 

  У перший день фестивалю проведено велику кількість спортивних змагань, таких як стрибки на скакалці, присідання, баскетбол 3х3, жіноче пенальті та настільний теніс.

 

  Також учасники отримали можливість поглибити свої знання про культуру, історію, традиції університету та України в цілому завдяки лекціям, майстер-класам, презентаціям від гостей і викладачів, а також завдяки відеозверненням від тих республіканців, які раніше організовували попередні фестивалі та зараз захищають нашу країну, а саме: Катерини Довгань, Олексія Сегеди та Владислава Слєпова.

 

  Фестиваль «Школа українського республіканця» в НУБіП – це світлий приклад того, як університетське середовище може бути місцем не лише навчання, але й виховання, культурного обміну та активної громадської участі. Він відкриває нові можливості для студентів у розумінні їхньої ідентичності та внесенні вкладу у майбутнє України.

Пресслужба Сенату студентської організації

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook