Зіграно другий тур Кубку Ректора з футболу

30 вересня 2023 року
  Вже другий тиждень поспіль триває Кубок Ректора з футболу серед студентських команд факультетів нашого університету. Кожна з команд зіграла по 2 гри і вже намітилися претенденти на перемогу у групах.

  Так в групі «А» по 6 очок мають команди гуманітарно-педагогічного та агробіологічного факультетів, і переможець в цій групі визначиться в останній грі між цими суперниками.
  У групі «Б» фаворитом з 6-ма очками є механіко-технологічний факультет і ще по 3 очки у факультетів тваринництва і водних біоресурсів та харчових технологій і управляння якістю АПК.
  У групі «В» можна виділити команду факультету аграрного менеджменту. Вона має 6 очок, і, скоріш за все, посяде перше місце, адже команда ННІ НОТ програла вже дві гри. Друге місце в групі розіграють між собою команди економістів і конструювання та дизайну.
  З огляду на ситуацію у групі «Г», по результатах двох турів складно визначити явного фаворита. На перемогу тут можуть претендувати три команди, окрім факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.
 
  Хотілося б відмітити бойовий настрій усіх учасників і шалену підтримку вболівальників. Однак не обійшлося без травм і червоних карток. Але в цілому змагання проходять згідно наміченого плану.
 
 
Микола КОСТЕНКО,
завідувач кафедри фізичного виховання

    


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook