Студмістечко: співпраця з Національним природним парком «Голосіївський» задля чистоти навколишнього середовища

8 вересня 2023 року
  07 вересня на території студентського містечка Національного університету біоресурсів і природокористування України, за вказівкою ректора Станіслава Ніколаєнка, мешканці гуртожитків № 2, 3, 8 долучились до прибирання території НПП «Голосіївський» по вулиці Еллана-Блакитного, що є прилеглою до нашого університету.

  «Спільна толока повинна стати гарним прикладом для мешканців інших гуртожитків та будинків, що знаходяться поруч, адже в народі говорять – хто власноруч прибирає, той ніколи не насмітить!» – розповідає Сергій Стецюк, директор студентського містечка.
  Озброївшись гарним настроєм та бойовим духом, взявши необхідний інвентар всі дружно взялись за роботу. У результаті активної праці, загальними зусиллями за декілька годин навели чистоту і порядок. Звісно, ця толока – це маленька частина роботи з упорядкування благоустрою, але значний крок до її чистоти.

  Ольга Дубілей, провідний фахівець з екологічної освіти НПП «Голосіївський» зазначає, що 16 вересня весь цивілізований світ святкує Всесвітній день прибирання, тож сьогоднішня подія приурочена цьому дню. Чудова погода сприяла студентам, бадьорому настрою та працездатності. Прибирання пройшло натхненно та активно, з гарним настроєм та позитивними емоціями, всі попрацювали на славу.

 

  Єлизавета Матвєєва, провідний гід-перекладач НПП «Голосіївський» висловлює щиру подяку студентам гуманітарно-педагогічного факультету, агробіологічного факультету, факультету аграрного менеджменту, факультету захисту рослин, екології та біотехнологій, які дружно долучилися до прибирання.

  Завдяки сьогоднішній зустрічі та усім людям, які знайшли час покинувши власні справи, ми хоч і маленькими кроками, але покращуємо нашу планету. Попрацювали із завзяттям і результат того вартий.


Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівчині студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook