Ефективна співпраця студентського містечка із профспілковою організацією студентів та аспірантів

31 липня 2023 року
  Завдяки зваженому і раціональному рішенню ректора Станіслава Ніколаєнка, вже з 14 серпня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України розпочнеться навчальний процес. Відповідно з 11 серпня в кампусі знову лунатимуть веселі і схвильовані перед початком навчального року голоси студентів, адже стартує поселення в гуртожиток!

  28 липня відбулась традиційна нарада із завідувачами гуртожитків, на якій було обговорено основні моменти та окреслені завдання, що стосуються заключного етапу підготовки гуртожитків студентського містечка до зустрічі з мешканцями. Ремонти в кімнатах підходять до завершення, залишається доукомплектування меблями і м’яким інвентарем. Станом на зараз в гуртожитках формується склад Комісії з поселення студентів із числа членів студентської ради гуртожитку, що нестимуть відповідальність за швидке та результативне проведення процедури поселення.

  За підтримки Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України, в особі голови Олексія Мельника, для належного функціонування Комісії придбано необхідну канцелярію: журнали для ведення обліку мешканців, папки, коректори, ручки, маркери, скотч, скріпки, скоби, і т.д. Олексій Олегович закупив для завідувачів гуртожитків найнеобхідніше для проведення процедури поселення. Висловлюємо щиру подяку Олексію Олеговичу за підтримку та допомогу колективу студентського містечка.

 

  На зібранні також було роздано друковану продукцію, що повинна бути при поселенні: договори найму для співробітників і студентів, картки проживаючих та перепустки. Окрім цього, до початку поселення будуть роздані пам’ятки щодо дотримання правил пожежної безпеки, користування газовими плитами тощо.

  Робота в гуртожитках не вщухає, щоб, як прийнято в НУБіП України – на найвищому рівні зустріти студентів!

Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівчині студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook