Катерина Какама: якість навчання – вирішальний фактор у моєму виборі магістратури в НУБіП України за освітньою програмою «Облік і аудит»

30 липня 2023 року
     Катерина нещодавно отримала диплом бакалавра за спеціальністю «Облік і оподаткування» (освітня програма «Облік і аудит») та вирішила продовжити навчання в магістратурі НУБіП України. Своїми враженнями про навчання на бакалавраті та очікування від подальшого навчання в магістратурі поділилася в інтерв’ю.
 

      — Добрий день! Розкажіть чим Ви захоплюєтеся та як обирали майбутню професію?
– Вітаю! Крім навчання я люблю читати книги. Особливе захоплення викликає жанр детективів. Мабуть саме тому я вирішила пов’язати своє майбутнє з аудитом. В якомусь ключі це теж розкриття чогось прихованого. Також я люблю дивитись фільми і пробувати щось нове.

 

      — Чим запам'яталося навчання на ОС Бакалавр?

– Незважаючи на те, що більшість часу ми навчались дистанційно, навчання очно запам’яталось дуже яскраво. Було багато викладачів, які доступно і якісно викладали матеріал. Також в мене була шикарна група, де завжди була класна атмосфера. Завжди відчувалось, що є або викладач, або одногрупник, що зможе допомогти в будь-якій ситуації. 
 

    — Які досягнення в навчанні, науці, спорті, художній творчості або організаційній роботі ви вважаєте корисними або важливими для вашого подальшого навчання чи побудови кар'єри в майбутньому?

– Навчання в НУБІП України відкриває для студентів велике різноманіття шляхів розвитку. Є різні програми для навчання за кордоном, також є різні конкурси, змагання як на університетському рівні, так і між університетами країни. Це дозволяє відчути дух змагань, вдосконалювати та набувати знання. Гарне навчання в університеті дозволяє отримувати стипендію. Також для активних людей є різні гуртки, можливість бути в студентській раді. Це справді дуже прокачує лідерські якості.

      — Як змінилося Ваше життя за останній рік?

– Моє життя дуже змінилось завдяки університету. Я отримала знання, диплом та досвід. Пізніше я влаштувалася на роботу, яку довго очікувала.
 

      — Чому Ви вирішили продовжити навчання в магістратурі? 

– Я вважаю, що навчання в магістратурі необхідне не тільки для поліпшення себе на професійному поприщі, а і для загального розвитку також. Звання магістра може дати можливість зайняти керівні посади. Це важливо для реалізації себе саме в професійній сфері життя.
 

      — Що стало причиною вибору саме НУБіП України? 

– Багато моїх знайомих вчились в цьому університеті. Вони мали гарні відгуки, тому я почала детальніше розглядати НУБіП для мого майбутнього навчання. Університет має гарне розташування, гуртожитки знаходяться дуже близько до корпусів. Ну і якість навчання була вирішальним фактором.

      — Які у Вас очікування від навчання?

– Основна ціль навчання для мене особисто – отримати знання, які будуть необхідними для роботи. Спеціальність «Облік і оподаткування» (освітня програма «Облік і аудит») дає широкий вибір вакансій, які будуть цікавими і приноситимуть гарний дохід.
 
Розмову провів
Володимир ЛИТВИНЕНКО,
в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook