Валерія Архипська: Я здійсню свою мрію зі спеціальністю «Транспортні технології на автомобільному транспорті»!

9 липня 2023 року
  • Доброго дня, Валеріє! Ми раді привітати Вас на нашому інтерв'ю. Скажіть, будь ласка, скільки Вам років і де Ви навчались?

— Доброго дня! Дякую, що запросили мене на це інтерв'ю. Мені 17 років, я навчалася в 11 класі з поглибленим вивченням англійської мови Глевахівського академічного ліцею.

  • З якою спеціальністю плануєте поєднати своє життя в майбутньому?

Я обрала спеціальність «Транспортні технології на автомобільному транспорті» в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

  • Чому саме спеціальність «Транспортні технології»?

— Я обрала спеціальність «Транспортні технології» через мрію працювати в транспортній галузі. В період військового стану цей напрям є важливим для країни і я мрію стати логістом і приносити користь.

  • Звідки ви дізналися про дану спеціальність?

— 6 квітня на Дні відкритих дверей в НУБіП України, коли кафедра транспортних технологій та засобів у АПК презентувала свою спеціальність 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)». Завідувачка кафедри Лілія Савченко пояснила нам, які дисципліни ми будемо вивчати, як проходити наша навчальна та виробнича практики, які фахові програмні комплекси знатимемо, та перспективи працевлаштування з урахуванням позитивного досвіду, яким ділились студенти, які зараз навчаються на цій спеціальності.
  На жаль, вступ на більшість технічних спеціальностей є досить складним, і спеціальність 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» не виключення. Тому я активно готуюся до складання НМТ і до вступу в НУБіП України.

  • Бажаємо Вам успіху та гарантованого вступу на омріяну спеціальність!

Інтерв'ю провела Тетяна Сліпуха,
асистент кафедри транспортних технологій та засобів у АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook