У четвертому навчальному корпусі відкрився буфет

10 лютого 2015 року

     У рамках реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» у студентському кампусі стартувало урочисте відкриття закладів харчування. Добре розуміючи потребу студентів якісно харчуватися, керівництво університету докладає всіх зусиль, щоби у гуртожитках та корпусах запрацювали їдальні і кафе. Тож сьогодні перерізанням символічної червоної стрічки ректор Станіслав Ніколаєнко відкрив буфет у 4-му навчальному корпусі

 

     Відтепер, студенти та викладачі в обідню перерву або у перервах між заняттями зможуть поласувати солодощами, пиріжками, гарячими напоями ще й за помірну ціну. У цьому переконалися члени ректорату, представники студентського профкому та профспілкової організації співробітників вишу, які завітали на відкриття.

 

     Станіслав Миколайович висловив подяку ініціаторам цього заходу – деканам Григорію Демидасю, Миколі Долі та керівнику служби закладів харчування Богдану Дубасу і проректору з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Андрію Кудіну.


 

     Як зазначив ректор, започаткована робота неодмінно знайде своє продовження. Найближчим часом планується обладнати буфети у 12-му та інших корпусах, попереду – відкриття у 8-му гуртожитку.

Ольга Наконечна

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook