В центрі уваги деканів організація навчального процесу в ІІ-му семестрі

10 лютого 2015 року

     Розпочав її за традицією проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша із розгляду найбільш актуального питання — підготовки до 2 семестру 2014-2015 навчального року. Також Сергій Миколайович оголосив про проведення зустрічі з завідувачами кафедр 11 лютого 2015 р. о 1500.

        Далі мова йшла про формування навчальних планів на 2015-2016 навчальний рік із чим виступила начальник навчального відділу Оксана Зазимко. До неї приєдналася Лариса Кліх, начальник навчально-методичного відділу, із роз’ясненням особливостей формування переліку вибіркових дисциплін на 2015-2016 навчальний рік для ОКР «Бакалавр», «Магістр». Також кожному директору та декану були роздані рекомендації, підготовлені відділом щодо даного питання. 

      Наступним слово взяв начальник відділу кадрів Микола Михайличенко, звертаючи увагу присутніх на змінах у порядку прийому на роботу працівників до НУБіП України. Також Микола Васильович наголосив на необхідності доопрацювання посадових інструкцій та положень про структурні підрозділи директорами та деканами, особливо 2-го розділу «Завдання та обов’язки» тобто конкретизувати їх, враховуючи специфіку кожного із напрямів. 
 

 

     Потому, перейшли до поточних справ. Начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова звернулась до присутніх із проханням активізувати процес укладання трьохсторонніх угод із роботодавцями вступників ОКР «Магістр» 2014 року. Наступним кроком після чого має бути підготовка наказів на затвердження тем магістерських робіт із прикладеними, в обов’язковому порядку, листами-погодженнями. Олена Миколаївна також звернула увагу на необхідності проведення атестації магістрів в поточному місяці, із датами проведення мають визначитись директори та декани разом із випусковими кафедрами. Результати проведеної атестації у вигляді витягів із засідань кафедр необхідно подати до 06.03.2015 р. у відділ магістерських програм. 


 

     Про підготовку до проведення незалежного оцінювання залишкових знань студентів доповів Дмитро Мотринчук, начальник відділу якості.
     Далі директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитро Черкашин презентував графік спортивних заходів на лютий 2015 року. Також він обговорив із присутніми проект наказу щодо розподілу місць у студентських гуртожитках у 2015-2016 навчальному році.

Олена Колеснікова,
начальник відділу магістерських програм

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook