Забезпечення якості освітнього процесу – в центрі уваги учасників проєкту UNIGREEN

2 червня 2023 року

 В рамках проєкту UNIGREEN делегація університету в складі проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка, вченого секретаря Оксани Барановської, декана агробіологічного факультету Оксани Тонхи та декана факультету інформаційних технологій Олени Глазунової перебуває в рамках навчального візиту в аграрному університеті Ісландії.

  Координатор проєкту від аграрного університету Ісландії Крістіан Шульц забезпечив виконання програми навчання, ознайомив з метою перебування та очікуваними результатами.

  Під час зустрічі з ректором університету пані Торарінсдоттір було обговорено можливі напрями співпраці між університетами, участь у спільних дослідницьких проєктах Erasmus, Nordic, Horizon та ін.

  За програмою проєкту учасники ознайомилися зі структурою проєкту, робочими пакетами та процедурами забезпечення якості виконання проєкту, університетським кампусом та навчальними програмами, за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті.
  В рамках візиту учасники проєкту відвідали музей сільського господарства, у якому представлене обладнання для обробітку ґрунтів та виробництва продукції молочного скотарства. Також, відвідали господарства для практичного навчання студентів, зокрема навчально-науковий центр конярства, генетично-селекційний центр вівчарства, молочно-товарну ферму, агрономічний дослідницький центр тощо.

 

  Навчання передбачає лекційні курси з системи забезпечення якості освіти, кліматичних змін у світі, дослідження природо орієнтованих рішень в галузі сільського господарства.

Пресслужба 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook