Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту: сучасні підходи при роботі зі студентами

31 травня 2023 року
  Закінчення навчального року у вищих навчальних закладах – це своєрідний момент підведення підсумків, аналіз результатів роботи за різними напрямками діяльності за попередній період і, відповідно, планів на майбутнє.

  Одним із основних напрямків роботи кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту є підготовка і підтримка студентів різних спеціальностей в реалізації їх власного потенціалу, спроби представити не тільки свої ідеї, а й провести їх апробації. Саме тому, щорічно, починаючи з 2018 року, кафедра в рамках магістерської програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» проводить Всеукраїнський конкурс студентських проектів «Від ідеї до успіху». Ініціатором даного проекту стала засновник кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Василівна Шинкарук.
  Активну участь у даному конкурсі приймають студенти різних спеціальностей з вищих навчальних закладів зі всієї України. Але особливу увагу привертає той факт, що лауреатами і навіть переможцями конкурсу часто стають студенти різних факультетів НУБіП України. Чому саме вони? Відповідь дуже проста. Вже декілька років поспіль студентам інших факультетів Університету викладається цикл таких дисциплін, як «Основи бізнес-проектування», «Управління соціальними проектами» та «Виробничий менеджмент», яке забезпечує професорсько-викладацький склад кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту. Саме високий професіоналізм викладачів, чітко спланована освітня програма, інноваційні методики, ознайомлення студентів із досвідом провідних науковців та успішних підприємців дозволили досягти таких результатів.

  Як результати конкурсу, так і щира зацікавленість студентів, які навчаються лише на другому курсі бакалаврату, а вже розпитують викладачів про навчання на магістерській програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», вкотре доводять необхідність продовження викладання студентам інших факультетів даних дисциплін. Підтвердженням цьому стали результати опитування студентів відділом якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи НУБіП України. Серед студентів гуманітарно-педагогічного факультету одним з найкращих викладачів у 2022-2023 н.р. визнана Дергач Анна Вадимівна, к.держ.упр., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, яка викладає на факультеті студентам як бакалаврату, так і магістратури дисципліни «Управління проектами» та «Соціальне проектування».

 

  Вітаємо нашого викладача, Дергач Анну Вадимівну, і разом йдемо до нових перемог в навчанні задля нашої єдиної, великої, спільної мети – Перемоги України!!! Попереду багато роботи з відновлення та розбудови нашої країни і в даному випадку використання проектного підходу у своїй професійній діяльності – єдиний правильний шлях!

Марина ДЄЛІНІ,
в. о. завідувача кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook