Механіко-технологічний факультет відзначає університетський ювілей

24 травня 2023 року
  Своїх знаних випускників, нинішніх студентів і педагогів на урочисте зібрання до 125-річчя НУБіП зібрав механіко-технологічний факультет.

 

  А йому є чим і ким похвалитися за всю історію. Як і тим, що випускники з готовністю відгукуються підтримати alma mater чи завітати на гостину. От і сьогодні колектив вітали відомий політик, який двічі очолював Верховну Раду України, Олександр Мороз, голова підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Комітету ВРУ з питань аграрної політики та земельних відносин Леонід Козаченко, академік Валерій Адамчук, донедавна – незмінний очільник Ради роботодавців університету, ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Кожен з них згадував про свої студентські роки та стверджував: своїм життєвим успіхом він зобов’язаний знанням і життєвій базі, здобутим свого часу під час навчання на факультеті механізації сільського господарства. І хоча слова були різні але у них лунала любов до рідного університету і твердження, що в основі успіху лежить якість освіти. А саме цьому сьогодні у НУБіП приділяють величезну увагу.

 

  Станіслав Ніколаєнко, звертаючись до учасників зібрання, в першу чергу до молоді, говорив про історію і перспективи університету, високі місця в міжнародних і національних рейтингах, які виш посідає в останні роки. І підкреслив: запорукою майбутнього успіху є якісне навчання, відбір мотивованих студентів, науковий пошук.

 

  Він вручив щойно засновану почесну медаль «125 років НУБіП» Олександру Морозу, медаль «За заслуги» Валерію Адамчуку.

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook