За крок до фінішу: студенти Мукачівського та Рівненського фахового коледжу успішно склали кваліфікаційний іспит

3 квітня 2023 року
  Відповідно до графіку навчального процесу та наказу «Про створення екзаменаційної комісії» від 03 лютого 2023 року відбувся прийом державного кваліфікаційного іспиту для студентів заочної форми навчання спеціальності «081 Право» Міжкафедральних навчальних лабораторій ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» та «Рівненський фаховий коледж НУБіП України».

  До складу Екзаменаційної комісії увійшли:

  • Краснова Юлія Андріївна, доцент кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука, доктор юридичних наук, доцент, – голова Комісії;                                                              
  • Панькова Лілія Олександрівна, доцент кафедри цивільного та господарського права, кандидат юридичних наук, доцент – заступник голови;
  • Козін Сергій Миколайович, доцент кафедри теорії та історії держави і права, доктор юридичних наук, доцент; 
  • Кідалов Сергій Олександрович, доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства, кандидат юридичних наук, доцент.  

  На початку роботи, члени комісії ознайомили студентів з вимогами до проходження іспиту на платформі Elearn, надали методичні рекомендації та настанови. Далі здобувачі виконували письмові завдання, які були сформовані на електронному навчальному курсі «ДЕК Право» на навчально-інформаційному порталі НУБіП України.

  Голова екзаменаційної комісії Юлія Краснова побажала майбутнім бакалаврам відкласти хвилювання, сконцентруватись і показати ті знання, які протягом навчання вони отримали в стінах рідного університету.

  Всі здобувачі успішно виконали завдання, передбачені програмою та отримали позитивні оцінки, що, у свою чергу, є свідченням високого рівня отриманих під час навчання в університеті знань.

  Вітаємо випускників освітнього ступеня «Бакалавр» юридичного факультету з успішним складанням кваліфікаційного іспиту! Бажаємо мирного неба, успіхів у професійній діяльності, нових здобутків та вдалого вступу до магістратури НУБіП України!

Перемоги та мирного неба!

Юлія Канарик,
секретар екзаменаційної комісії,
доцент кафедри цивільного та господарського права

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook