В університеті проходить 1 етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Педагогіка» та зі спеціальності «Професійна освіта»

30 березня 2023 року

Попри надскладні умови воєнного часу НУБіП України продовжує тримати освітній фронт і створює умови для студентів в отриманні навчальних перемог. Традиційно на гуманітарно-педагогічному факультеті проходить І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка» та зі спеціальності «Професійна освіта». Кафедра педагогіки надала всебічний супровід успішного проведення цього змагання студентської навчальної доблесті.

У цьогорічній олімпіаді взяли участь здобувачі, які навчаються на ОПП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології), ОПП Педагогіка вищої школи, ОПП Інформаційно-комунікаційні технології освіти різних курсів. Серед учасників були і першокурсники, і студенти випускних курсів.

 

 

Досвідчені наставники студентів (Сопівник Р.В., Васюк О.В., Кучай О.В., Гречаник Н.І., Чередник Л.М., Діра Н.О.) об’єктивно оцінювали відповіді учасників олімпіади.

До числа переможців увійшли учасники олімпіади зі спеціальності «Професійа освіта» (Майборода Аліна, Черепяна Вікторія, Подворна Олександра) та з навчальної дисципліни «Педагогіка» (Зацарна Марія, Радкевич Наталія, Андрук Тетяна, Живушко Софія). Це досвідчені та успішні студенти бакалаврського та магістерського освітніх ступенів які систематично підтверджують високі позиції в навчанні та дослідницькій діяльності.

 

Заслуговує уваги той факт, що студенти першого курсу (Анастасія Кудря, Юлія Матвієнко, Тетяна Матвієнко, Марія Тесленко, Максим Козін, Артем Квітницький, Оксана Мельник, Валерія Сивоконь) активно долучились до участі в олімпіаді зі спеціальності «Професійна освіта» чим підтвердили свою фахову зорієнтованість та мотивованість.

 

 

Тож покладаємо великі надії на наших першокурсників і засвідчуємо, що гідна зміна на старті й уже розпочала підготовку до участі у Всеукраїнській студентській олімпіаді 2023/24 н.р.

Вітаємо переможців і всіх учасників навчальних змагань, бажаємо реалізації планів, здійснення мрій та якнайшвидшої ПЕРЕМОГИ! Тож далі буде.....

 

Професор кафедри педагогіки
Наталія Гречаник

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook